01 / 05 / 2024

Zin D Natura fiyatları!

Zin D Natura fiyatları!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

Daire başına 107 metrekare yeşil alanın bulunduğu Zin D Natura fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...





11 bin 44 metrekarelik inşaat alanına sahip olan  Zin D Natura  projesi 5 blok halinde tasarlandı. İstanbul'un Anadolu Yakası Kurtköy bölgesinde yer alan Zin D Natura projesinin blokları 3-4 katlı olarak tasarlandı. 


89 adet daireden meydana gelen Zin D Natura projesinin içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak inşa edilen daire tipleri bulunuyor. Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.imzası taşıyan Zin D Natura fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Zin D Natura fiyatları konut tiplerine göre şöyle: 


Zin D Natura fiyatları: 


1 oda 1 salon konutlar 175 bin TL, 

2 oda 1 salon konutlar 250 bin TL, 

3 oda 1 salon konutlar 290 bin TL değişiyor. 


Zin D Natura fiyatları!


İnşaat alanının yüzde 80'inin yeşil alana ayrıldığı Zin D Natura projesinde her daire için 107 metrekare bahçe alanı bulunuyor. 


Zin D Natura ödeme: 


Zin D Natura projesinde daire için ödenen yüzde 25'lik peşinat sonrası kalan miktar için kredi kapsamında yapılan 120 aylık vadelendirme imkanından yararlanılabiliyor. 


Zin D Natura projesi yüzme havuzu, sauna, hobi bahçeleri, fitness salonu, yürüyüş parkurları, açık ve kapalı otopark gibi imkanları barındırıyor. Proje Pendik Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM ve E5 yollarına yakınlığı ile ulaşımı kolaylaştırıyor. Zin D Natura ulaşım bilgileri şöyle: 


Zin D Natura iletişim: 


Zin D Natura adres: Kurtköy Zin D Natura adres: Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy-Pendik - İSTANBUL


Zin D Natura telefon: 0216 482 95 34



Telefon: 0216 482 95 34

Web Adresi: http://www.zind-natura.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön