28 / 04 / 2024

Zin D Natura Kurtköy ne zaman teslim?

Zin D Natura Kurtköy ne zaman teslim?

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

Zin D Natura Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer almaktadır. Zin D Natura Evleri Kurtköy'de ev fiyatları 185 bin liradan başlıyor...




5 blok olarak inşa ediliyor olan  Zin D Natura  Konutları projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik - Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Zin D Natura Kurtköy ne zaman teslim sorusundan önce diğer bilgilerine yer verelim.


Kurtköy Zin D Natura Konutları projesinde 89 adet konut yer alıyor. Blokların 3 ile 4 katlı olarak tasarlandığı Kurtköy Zin D Natura Konutları projesinde fiyatlar 185 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Kurtköy Zin D Natura Konutları projesi Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Kurtköy Zin D Natura Konutları ödeme koşulları kapsamında konut kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor.



Zin D Natura Kurtköy ne zaman teslim?


Zin D Natura Kurtköy ne zaman teslim sorusuna Nisan 2014 senesi olarak cevap veriliyor. Kurtköy Zin D Natura Konutları'nda 1+1 dairelerin fiyatları 185 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatları 250 bin liradan, 3+1 dairelerin fiyatları 295 bin liradan başlıyor.


Yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark gibi olanakların yer aldığı Kurtköy Zin D Natura Konutları'nda 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler 70 metrekare ve 80 metrekare, 3+1 daireler 150 metrekare ve 217 metrekare büyüklükte tasarlandı. 



Zin D Natura Kurtköy ulaşım!

Zin D Natura Kurtköy adres : Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy  Pendik - İSTANBUL



Zin D Natura Kurtköy iletişim

Telefon: 0216 641 77 73 

Web Adresi: http://www.zin-d.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön