28 / 04 / 2024

Greenlife Rezidans Kurtköy ne zaman teslim?

Greenlife Rezidans Kurtköy ne zaman teslim?

Firma: Kar Yapı ve Kulhan İnşaat

Proje: Greenlife Residence

Kar Yapı ve Kulhan İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Greenlife Rezidans Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz...




İstanbul'un Anadolu Yakasında Kurtköy'de yükselen Greenlife Rezidans Kurtköy projesi  Kar Yapı ve Kulhan İnşaat  ortaklığıyla  hayata geçirildi. 9 katlı 2 blok halinde tasarlanan Greenlife Rezidans Kurtköy projesi 5 bin 348 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 


Toplam 129 konutun bulunduğu Greenlife Rezidans Kurtköy projesinin daire satışları sürüyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerine sahip olan Greenlife Rezidans Kurtköy fiyatları şöyle: 


Greenlife Rezidans Kurtköy daire fiyatları: 


Stüdyo daireler 119 bin liradan

1 oda 1 salon daireler 170 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. 


Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Greenlife Rezidans Kurtköy ödeme planına göre aynı zamanda firma olanaklarından yararlanılabiliyor. buna göre projede daire tutarının yüzde 40'ı peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar 18 ay boyunca firma tarafından vadelendirilebiliyor. Greenlife Rezidans Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 


Greenlife Rezidans Kurtköy ne zaman teslim?


Greenlife Rezidans Kurtköy ne zaman teslim? sorusuna 2014-Ekim ayı olarak yanıt veriliyor. 



Greenlife Rezidans Kurtköy projesinde daire sahiplerine yürüyüş parkurları, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kapalı otopark, kafeterya,misafir otoparkı, süs havuzu, fitness salonu ve dinlenme alanları gibi imkanlar sunuluyor. 


Telefon: 0216 482 04 04 

Web adresi: www.greenliferesidence.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön