28 / 04 / 2024

Zin D Natura nerede!

Zin D Natura nerede!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

Daire satış fiyatlarının 180 bin liradan başladığı Zin D Natura projesi ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Zin D Natura nerede sorusunun yanıtı haberimizin detaylarında yer alıyor...



Zin D Natura Kurtköy fiyatları 180 bin liradan başlangıç gösteriyor.  Zin D Natura  nerede yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.

Kurtköy Zin D Natura Evleri Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş girişimiyle inşa ediliyor. 5 bloktan oluşan Zin D Naruta projesi 3 ve 4 katlı olarak yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy' de hayata geçirilen proje 11 bin metrekare arsa alanına yayılıyor.

Zin D Natura fiyatları

Kurtköy Zin D Natura Fiyat kapsamında 1 oda 1 salon konutlar 180 bin liradan başlıyor. 2 oda 1 salon konutlar 250 bin lira ile 300 bin lira arasında ve 3 oda 1 salon konutlar  ise 290 bin lira ile 350 bin lira arasında değişen fiyatlara sahip.

Teslim tarihi olarak Nisan 2014 bildirilen projede sauna, fitness salonu, masa tenisi, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları ve hobi bahçeleri gibi olanaklar mevcut. Zin D Natura ödeme kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme imkanı bulunuyor.


Zin D Natura nerede!
Zin D Natura nerede yanıt olarak Zin D Natura Kurtköy ulaşım :  Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy  Pendik - İSTANBUL


Kurtköy Zin D Natura iletişim :

Zin D Natura satış ofisi telefon :  (0216) 482 95 34

Web Adresi: www.zind-natura.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön