27 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres!

Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres bilgileri ve krokisini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Çiftçi Towers Zincirlikuyu'da metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar aralığında değişiyor...




Türkerler İnşaat ve Çiftçi Gayrimenkul tarafından inşa edilen Çiftçi Towers projesi İstanbul Beşiktaş'a bağlı Zincirlikuyu'da yükseliyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


2+1'den 6+1'e kadar değişik tipte dairelerin yer aldığı Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi 288 adet konuttan meydana geliyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu satılık daire 160 olarak belirlendi. Geriye kalan 128 adet daire kiralamaya sunuluyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres bilgileri ve krokisini inceleyerek Çiftçi Towers projesinin konumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çiftçi Towers Zincirlikuyu teslimleri 2015 yılında yapılıyor.


Konutların alanlarının 221 metrekare ile 578 metrekare arasında değiştiği Çiftçi Towers Zincirlikuyu daire fiyatları metrekare olarak 7 bin 300 dolar ile 15 bin dolar arasında belirlendi. Çiftçi Towers projesi 45 katlı 2 kule olarak yükseliyor.


Çiftçi Towers Beşiktaş satış ofisi!

Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres : Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Beşiktaş / İstanbul 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres , kroki :


Zincirlikuyu Çiftçi Towers adres!


Çiftçi Towers Beşiktaş iletişim

Telefon: 0212 347 55 08

Web Adresi: http://www.ciftcitowers.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön