28 / 04 / 2024

Zingat, sağlık çalışanları için konut buluyor!

Zingat, sağlık çalışanları için konut buluyor!

Zingat, sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının ev arayışlarına özel hizmet veriyor.



Zingatcom, sağlık çalışanları için Türkiye'nin dört bir yanındaki gayrimenkul danışmanı üyeleri ve sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının konut arayışlarına özel hizmet veriyor.  

Zingat'ın yaptığı açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele sürerken, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bu mücadelenin önde gelenleri sağlık emekçileri oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom, toplum sağlığı için gece-gündüz çalışan sağlık çalışanlarına konut ihtiyaçlarında destek sağlamak için nisan ayının ilk haftasından itibaren düğmeye bastı.

Zingat, sağlık emekçileri için Türkiye'nin dört bir tarafındaki gayrimenkul danışmanı üyeleri ve sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının ev arayışlarına özel olarak hizmet veriyor.


- Sağlık çalışanlarına özel destek hattı kuruldu

Sağlık çalışanlarına özel bir hat da kuran Zingat'ın sosyal medya kanalları üzerinden duyurduğu 0850 532 6 184 numaralı hattı arayan sağlık çalışanlarının konut ihtiyaçlarını hızlıca karşılayabilmek için Türkiye’nin dört bir tarafındaki Zingat üyesi gayrimenkul danışmanları "tek yürek" oldu.

- Gayrimenkulünü sağlık çalışanlarına tahsis etmek isteyenlere de açık

Zingat üyesi gayrimenkul ofis ve danışmanları, sağlık çalışanlarına özel bir masa ile hizmet verilen 0850 532 6 184 numaralı "Zingat Bana Ev Bul Hattı" üzerinden kendilerine ulaşan sağlık emekçilerine destek sağlamayı sürdürüyor.

Bir ay gibi kısa bir zamanda hattı arayan çok sayıda sağlık çalışanının konut bulma talepleri yakından takip edilerek hızlıca çözümler sağlandı.

Bu hat, aynı zamanda "Evimi sağlık çalışanına tahsis etmek istiyorum" diyen konut sahiplerine de açık.


Geri Dön