02 / 05 / 2024

Ziraat Bankası 36 ay vade seçeneği ile 15 bin TL'lik kredi kampanyasını duyurdu!

Ziraat Bankası 36 ay vade seçeneği ile 15 bin TL'lik kredi kampanyasını duyurdu!

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için duyuru yaptı. TC kimlik numaraları ile 15 bin TL'lik kredi imkanı sunulacak. İşte ayrıntılar...



Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için duyuru yaptı. TC kimlik numaraları ile 15 bin TL'lik kredi imkanı sunulacak. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için duyuru yaptı. Bankanın yapmış olduğu açıklamada vatandaşlara kimlik numaraları üzerinden 15 bin Türk Lirası tutarındaki kredinin 36 ay vade seçeneği sunulacağı bildirildi.

Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanyada 15 bin liralık nakit kullanacak vatandaşlar, gelir belgesi yalnızlık kimlikler ile beraber kredi kullanma imkanına erişecek.

Ziraat Bankası'nın duyurduğu ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyeneler, 36 ay vade imkanı ile alacakları söz konusu kredileri banka şubelerine gitmelerine gerek olmadan kullanabilecek. Devlet bankası Ziraat Bank, vatandaşlara düşük faiz oranları imkanıyla kredi avantajı seçenekleri sunuyor.

Ziraat Bankası 36 ay vade seçeneği ile 15 bin TL lik kredi kampanyasını duyurdu!

15 bin  TL'lik nakit kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası'nın 15 bin liralık nakit kredi avantajından yararlanmak isteyenler, Ziraat Bankası üzerinden 15 bin liraya varan ve hızlı bir biçimde nakit kredi kullanabilmeleri için 36 aylık vade seçeneği şeklinde işlem gerçekleştirebilir.

Ziraat Bankası'nın 15.000 TL'lik nakit ihtiyaç kredisi başvurunda bulunmak isteyen vatandaşlar, bankanın müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet bankacılığı  ile beraber Ziraat Bankası mobil uygulamasına erişim sağlayarak ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini yapabilirler.

15 bin liralık kredi avantajından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, emekli maaşı Ziraat Bankası aracılığıyla alınması şartıyla banka destek kredisi ile borç transferi kredisi kampanyası da düzenlenmektedir. Emelilierin başka bankalara kredi ya da kredi kartı borcu bulunuyorsa bütün bu borçları kapatmak için kimlik kartları ile beraber Ziraat Bankası’na gitmeleri yeterli olacak.

Ziraat bankasından vatandaşa büyük jest: Herkes araç sahibi olabilecek!

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alanlar dikkat! Emeklilere özel kampanya!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön