15 / 05 / 2024

ihtiyaç kredileri

ihtiyaç kredileri

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için duyuru yaptı. TC kimlik numaraları ile 15 bin TL'lik kredi imkanı sunulacak. İşte ayrıntılar...

Bankaların güncel ihtiyaç kredileri!100 bin TL ve 50 bin TL'nin geri ödemesi ne kadardır?

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında bankalar da güncellemeler yapmaya da sürdürüyor. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizleri de yükselmiş oldu. Mevduat faizleri yine yüzde 55'i geçerken ihtiyaç kredisi faizleri de yüzde 6'ya kadar yaklaşmış oldu. 

Konut kredileri 2022 yıl sonuna göre yüzde 23,1 arttı: 443,3 milyar TL kredi kullanıldı! 

Faiz oranlarındaki aşırı artış ve kredi kullanmada miktar kısıtlamaları ile konut, taşıt, ihtiyaç gibi tüketici kredileri baskılanırken, gecikme faizlerinin yükselmesi, nakit avans limitinin düşürülmesi gibi zorlaştırıcı önlemlere rağmen, kredi ve kredi kullanımı arttı. İşte detaylar...

Merkez Bankası politika faizini %30’a çıkardı, kredi faizleri yüzde 60’a dayandı! İhtiyaç kredileri durma noktasında!

Merkez Bankası, piyasa beklentilerine uygun hareket ederek politika faizini yüzde 25'ten yüzde 30 seviyesine çıkardı. Piyasa çevreleri faiz artışlarının devam edeceği görüşünü dile getirirken, bu artışların şimdiden mevduat ve kredi faiz oranlarına yansıdığı belirtiliyor.

Nakit avansta talep patlaması yaşanıyor!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaç kredileri haricinde bir başka borçlanma yöntemi de olarak nakit avans yöneliyor. Merkez Bankası yükselen nakit avans kullanımına sınırlama getirmiş ancak gelen eleştiriler sonrası nakit avans kullanımına getirilen kısıtlamayı kaldırmıştı.

Prim borcu olan EYT’lilere özel ihtiyaç kredileri sunulmaya başladı!

Türkiye'de bir süredir tartışılan konulardan biri emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusu. EYT için herhangi bir yaş şartının aranmayacağı belirtilirken, emekli olmak isteyen ancak prim borcu olan kişilerin ihtiyaç kredilerine başvurduğu gözlemlendi.

İhtiyaç kredileri coştu! Borcu borçla kapatıyoruz! Bir haftada ihtiyaç kredileri 15 milyar lira birden arttı!

Merkez Bankası’nın faiz üst sınırı koymasına rağmen mart ayının son haftasında ihtiyaç kredileri adeta gaza bastı. İhtiyaç kredileri, 15 milyar lira birden artarken, bu artışın EYT’lilerin yanı sıra borcu borçla kapatmaya çalışan tüketicilerin kredi talebinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Merkez Bankası ihtiyaç kredileri için güncelleme yaptı! 70.000 TL altındaki krediler...

Banka ihtiyaç kredileriyle ilgili yeni bir karar aldı. Bankalara gönderilen yazıda, ihtiyaç kredilerine örtülü faiz indirimi getirilmesinde değişikliğe gidildiği bildirildi. 70 bin liranın altındaki krediler bu düzenlemeyle muaf tutulacak.

Faiz oranı terimi bu banka sayesinde tarih oluyor! İşte yeni uygulamayı duyuran bankanın kredi detayları...

Ekonominin her geçen gün kötüleşmesi pek çok kişinin ihtiyaç kredileri kampanyalarına ilgi göstermesine neden olmaktadır. Bu durum bankaları harekete geçirdi. Faiz oranlarını kaldıran Albaraka Türk katılım Bankası tarafından belirlenen güncel kar payına ilişkin detaylar haberimizde...

Kredi sorununuz artık sorun olmasın! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini hangi banka veriyor?

Kredi, pek çok kişinin yaşadığı para sonunu kısa süreli de olsa çözüyor. Ancak ertelemeli krediler özellikle ertelemeli ihtiyaç kredileri vatandaşların daha çok dikkatini çekmektedir.

Kredilerde ibre terse dönüyor! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 

Merkez Bankası’nın banka kredi eğilim anketi yılın son çeyreğinde bankaların KOBİ ve büyük işletme kredileri koşullarını sıkılaştıracağını ortaya koydu. Peki konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Bankalar tek tek açıkladı!

Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşların yardımına hemen bankalar koşar. Vatandaşlar bankalardan çekmiş oldukları ihtiyaç kredileri ile nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla giderebilmektedir.

Atilla Benli: Konut kredileri hacmi arttı!

TSB Başkanı Atilla Benli, "Pandemi sürecinde gerçekleşen faiz indirimlerinin etkisiyle konut, araç ve ihtiyaç kredileri hacminde artış yaşanırken, bu artışlarla birlikte kredi bağlantılı sigortaların ağırlıklı olduğu hayat branşında da 2020 yılının haziran ve temmuz aylarında aylık bazda yüzde 100’ü

Bireysel kredilerin yüzde 34'ünü konut kredileri oluşturdu!

Bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar tarafından kullandırılan bireysel krediler yüzde 45 artarak 849 milyar lira oldu. Bireysel kredilerin yüzde 46'sını ihtiyaç kredileri, yüzde 34'ünü konut kredileri oluşturdu.

ihtiyaç kredileri Haberi

ihtiyaç kredileri

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için duyuru yaptı. TC kimlik numaraları ile 15 bin TL'lik kredi imkanı sunulacak. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için duyuru yaptı. Bankanın yapmış olduğu açıklamada vatandaşlara kimlik numaraları üzerinden 15 bin Türk Lirası tutarındaki kredinin 36 ay vade seçeneği sunulacağı bildirildi.

Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanyada 15 bin liralık nakit kullanacak vatandaşlar, gelir belgesi yalnızlık kimlikler ile beraber kredi kullanma imkanına erişecek.

Ziraat Bankası'nın duyurduğu ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyeneler, 36 ay vade imkanı ile alacakları söz konusu kredileri banka şubelerine gitmelerine gerek olmadan kullanabilecek. Devlet bankası Ziraat Bank, vatandaşlara düşük faiz oranları imkanıyla kredi avantajı seçenekleri sunuyor.

15 bin  TL'lik nakit kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası'nın 15...