29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hepsini kapsıyor. Peş peşe flaş gelişmeler. Önemli bakın

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hepsini kapsıyor. Peş peşe flaş gelişmeler. Önemli bakın

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi nereden çekeceklerini merak ediyor. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara yönelik ciddi miktarlarda kredi verilecek.



Son dönemde enflasyonun da artmasıyla birlikte vatandaşların paraya olan ihtiyacı arttı. Vatandaşların paraya olan ihtiyaçlarını karşılamalarının en çok kullanılan yollarından birinin kredi çekmek olduğu biliniyor. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik kredi paketleri hazırlandı. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredisi ile birlikte özellikle emekli maaşını bu bankalardan alan emeklilere 90.000 TL krediyi hemen hesabına geçirecek. Emeklilerden herhangi ek evrak, şart ve kefil istenmeyecek. Hayatta karşımıza çıkan olumsuzluklar, maddi rahatlama ya da yatırım için kullanabileceksiniz. Herhangi bir kullanım şartı bulunmamaktadır.

90.000 TL ihtiyaç kredisine 24 aya kadar vade yapılabilecek ancak vade sayısı arttıkça faiz de yükselecek. 12 aydan 24 aya kadar vade yapma şansınız olacak. İsterseniz 20 ay da vade yapabilirsiniz. Bu noktada sizin ödeme gücünüz ve aylık geliriniz devreye girecek.

Her müşteri bulunduğu bankanın web sitesinden, mobil uygulamasından, telefon bankacılığından başvuru yapabilir. Daha fazla bilgi alıp daha farklı kampanyalardan da faydalanmak isteyen vatandalar şubelere giderek bireysel bölümlerinden ayrıntılı bilgi alabilir.


Geri Dön