01 / 05 / 2024

Kredi çekeceklere müjde! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan düşük faizli kredi fırsatı

Kredi çekeceklere müjde! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan düşük faizli kredi fırsatı

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank hesabı olan vatandaşların başvurabileceği düşük faizli kredi başvuruları alınmaya başladı. Milyonlarca kişi ise nereden daha düşük şekilde faizli kredi bulabilirim diye merak etmekte. Devlet bankaları ise bu konuda birbirleri ile adeta yarışa girdi. 



Türkiye’nin devlet bankalarının hayata sokmuş olduğu faizi düşük olan krediler son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Vatandaşların son bir yılda ise bankaların kredilerine olan başvuru talepleri de çok büyük şekilde yükseldi.

Durum böyle olunca da birbirinden bankalar, ‘düşük faizli kredi’ yarışında birbirinin önlerine geçmeye çalışmaktalar.

Devlet bankalarından olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ihtiyacı bulunan vatandaşlara düşük faizli ihtiyaç kredisinden faydalanma olanağı sağlıyor.

İşte devlet bankalarından Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank düşük faizli kredi başvurularının detayları...

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU

Devlet bankalarından biri olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine düşük faizli ihtiyaç kredilerini başvuran kişiler ile buluşturmaya başladı. Maaşı 3 bin 500 liranın üstünde olan vatandaşlar devlet bankalarına kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Başvuru şartları ise şu şekilde;

EYT'li, memur, özel sektör çalışanları ve emeklilerin faydalanmış olduğu düşük faizli kredi başvurusu için en az 3. 500 Türk Lirası gelir şartı aranmakta.

Tüm bunlar ile birlikte de kişilerin son iş yerinde altı aydır ise sigortalı çalışan kişi olması şartlar arasında.

Kredi başvuruları banka şubelerinden ya da bankaların internet şubeleri aracılığı ile gerçekleşebiliyor.

Kredi çekeceklere müjde! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan düşük faizli kredi fırsatı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön