13 / 05 / 2024

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Herkese 100 TL hediye! Kısa süreli kampanyayı kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Herkese 100 TL hediye! Kısa süreli kampanyayı kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı olanlar bayram ediyor. Bu kez herkese 100 TL hediye veriliyor! Kısa süreli kampanyayı kaçırmamak için hemen alışverişinize ekleyin! İşte detaylar…



Kampanya sadece havayolu firmalarının fiziki ve sanal POS'larından yapılacak işlemlerde sayılacak. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yükleneceği kaydedildi.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması kafi. Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlem geçerli olacak. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira alabilecek. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabileceği kaydedildi.

Bilet alım işlemlerine aracılık yapan firmalardan alınacak uçak biletleri kampanya kapsamında olmayacak. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanya kapsamında değil.

 Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Herkese 100 TL hediye! Kısa süreli kampanyayı kaçırmayın!

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim, karta para yükleme işlemleri kampanya kapsamında sayılmayacak. Kampanya döneminde yapılan işlemin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar teslim edilecek. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak eklenecek. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahip olduğunu beyan etti.

Ziraat Bankası’ndan herkese son dakika bildirimi gitti! İsteyen herkese anında 500 TL dağıtıyor! Süre dolmadan başvurun!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş uyarı! Ziraat Bankası müşterileri baksın

Ayrıntılar: www.bankkart.com.tr


Geri Dön