Ekonomi

Ziraat Bankası kredi faizlerini güncelledi! 1 milyon ev kredisi ödemesi ne kadar? 

Konut satışlarında hareketliliği sağlayacak adım kamu bankaları tarafından atılıyor. Kamu bankaları düşük faizli konut kredisi verme hazırlığındalar. Konut kredi faiz oranları kaç olacak? Hangi bankalar düşük faizle konut kredisi veriyor? Ziraat Bankası konut kredisi ne kadar veriyor?

Konut kredilerinde faizlerin artması sektörün maalesef durma noktasına getirdi. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Konut fiyatlarının Döviz bazında geçen yıla göre yüzde 15 değer kaybetti. Kamu bankaları da düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Peki Ziraat Bankası konut kredisi kaç? Ziraat Bankası 0.69 konut kredisi veriyor mu? Devlet bankası konut kredisi ne kadar veriyor? 

KAMU BANKALARI KONUT KREDİ KAMPANYALARI

Kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi vereceği vatandaşları heyecanlandırdı. Geçtiğimiz yıllarda Ziraat Bankası konut kredi kampanyası ile faizleri yüzde 0.69'a indirmişti. Şimdi ise yeni kampanya ile konut kredi faizleri Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankaları tarafından yüzde 1,49 olacağı belirtildi. Fakat, bu faiz oranı herkese uygulanmayıp sadece ilk kez ev sahibi olacaklar için verileceği iddia edildi.

Bankalardan düşük faizli konut kredisi ile ilgili açıklama yapılmadı. Ziraat Bankası gerekli araştırmaları yaptıktan sonra uygun görülürse 2 milyon liraya kadar konut kredisi veriyor. Buna göre, 1 milyon ev kredisi ödemesi ne kadar? Konut kredi faizleri kaç?

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI KAÇ?

Ziraat Bankası konut kredisine başvuranlar 120 ay vade ile yüzde 3,05 faiz oranı ile kredi çekebiliyor. 1 milyon TL konut kredisi çekmek isteyen vatandaşın aylık ödemeleri 31.352,16 TL oluyor. Konut kredisi kampanyası başladığında ise yüzde 1.49 faiz oranı ile ortalama aylık 17.900 TL ile ev sahibi olabilirsiniz.

Türkiye'nin vergi rekortmenleri belli oldu

Kredi borcunu ödeyemeyen çiftçilerin arazileri satışa çıkarıldı!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank Mevduat faizleri güncellendi! 32 günlük mevduat getirileri ne kadar oldu?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve Akbank'tan emekliye müjde geldi. 66 bin TL