15 / 05 / 2024

Ziraat Bankası müjdeyi patlattı! KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvurular başladı elinizi çabuk tutun...

Ziraat Bankası müjdeyi patlattı! KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvurular başladı elinizi çabuk tutun...

Ziraat Bankası'ndan yapılan son dakika açıklamasında, uzman yardımcısı kadrosunda istihdam edilmek üzere 150 memur alımı yapılacağı kaydedildi. İşte detaylar...



Ziraat Bankası 150 memur alımı yapacak. Alıma dair ilan bankanın resmi internet adresi üzerinden yayınlandı.

Yayımlanan ilanda, bankanın İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere, 150 Uzman Yardımcısının istihdam edileceği bilgisi verildi.

Uzman Yardımcılarının, "Ziraat Bankası Bankacılık Okulu" programını tamamladıktan sonra görevlerine başlatılacakları belirtildi.

2023 ZİRAAT BANKASI 150 UZMAN YARDIMCISI ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Ziraat'ın personel alımı başvuruları; 06 Haziran 2023 tarihinde başladı ve 23 Haziran 2023 Cuma günü saat 23.59'da sona erecek.

Adaylar, başvurularını İstanbul Üniversitesi'nin http://ziraatbank.istanbul.edu.tr internet sitesinden üyelik açarak gerçekleştirebilecek.

Sınav Başvuru Formu, başvuru yapacaklar tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve en son 6 ay içerisinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık bir fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecek. Fotoğrafı olmayan veya istenilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular işleme alınmayacak.

Ziraat Bankası müjdeyi patlattı! KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvurular başladı elinizi çabuk tutun...

2023 ZİRAAT BANKASI 150 UZMAN YARDIMCISI ALIMI SINAV ÜCRETİ

Sınava başvuracak kişiler, Üniversite tarafından belirlenen sınav ücreti olarak 550 lirayı ödeyecek. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ünüveristenin http://ziraatbank.istanbul.edu.tr internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile yapılacak. Üniversite kuralları gereği başka kanallardan ödeme işleme alınmayacak.

2023 ZİRAAT BANKASI 150 UZMAN YARDIMCISI BAŞVURU ŞARTLARI

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. 01.01.1993 ve sonrası doğumlu olmak, (18 yaşını tamamlamış olmak)

3. Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesi çerçevesinde istenilen haklardan mahrum olmamak,

4. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak kaydıyla, ağır hapis ya da 6 aydan fazla hapis veyahut affedilmiş olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan ya da istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve vergi kaçakçılığı veya vergi kaçakçılığına teşebbüs ya da iştirak suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak, alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurmamak,

5. Bankacılık Kanunu kapsamında Bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,

6. Yurt içinde ve yurt dışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmamak (resmi sağlık kurulu raporu ile belgelenir),

7. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak,

Gençler müjde! Vergisiz telefon ve bilgisayar alma şansı! İşte başvuru şartları...

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 


Geri Dön