21 / 05 / 2024

Ziraat Bankası müşterileri şaştı kaldı! Ziraat Bankası’ndan anında 2 bin lira! Hesabınız varsa gidin hemen alın!

Ziraat Bankası müşterileri şaştı kaldı! Ziraat Bankası’ndan anında 2 bin lira! Hesabınız varsa gidin hemen alın!

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İşte o kampanyalarından bir tanesi!



ZİRAAT BANKASI’NDAN 2000 TL ÖDEME!

Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası 2023 yılında müşterilerine özel bir kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Yıl başından beri Ziraat Bankaları kampanyaları bir bir sıralıyor. Tam da şu sıralarda Ziraat Bankası’ndan bir kampanya haberi daha geldi. Vatan bilgisayardan yapılan alışverişlerde tam olarak 2 bin lira ödeme yapılacak.

Pek çok banka kampanya yarışına girdi. O bankalar arasında Ziraat Bankası da yer alıyor. Bir bir kampanya haberlerini sıralayan Ziraat Bankası kendi müşterilerine özel yeni bir kampanya ile çıkıyor. Vatan Bilgisayar’dan yapacağınız alışverişlerde geçerli tam 2 bin lira indirime sahip olabilirsiniz. Haberi duyan kişilerde teyit etmek için Vatan Bilgisayara koştu. İşte detayları…

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2 BİN LİRA ANINDA İNDİRİM!

Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası Vatan Bilgisayar’dan yapılan alışverişlerde Ziraat Bankası kartını kullanan müşterilere özel bir kampanya hazırladı. Alışveriş esnasında ziraat bankası kartını kullananlar 2 bin lira anında indirimi kapacak. 2023 yılının zamlar ve artan enflasyon ile başlamasından sonra bankalarda vatandaşları rahatlatmak adına pek çok kampanyayı gündeme getiriyor. Banka promosyonlarının yanı sıra bankaların kampanyaları da gün geçtikçe artıyor. Birbirinden farklı kampanyalar ile vatandaşın karşısına çıkan Ziraat Bankasından son kampanya haberi de geldi. Elektronik ürünlerinde özellikle son zamanda yapılan zamların ardından kimse alışverişe yanaşmıyordu. Vatan Bilgisayar ile bir kampanya hazırlığı içinde olan Ziraat Bankası bankasının kartını kullanan müşterilerine özel 2 bin lira indirim geldi.

Ziraat Bankasına ait Bankkart, Başak kart ile Vatan Bilgisayar’a giden banka müşterileri bir seferde 10 bin ve 20 bin arasında yaptıkları alışverişler için bin lira, 20 bin ve üzeri tutan harcamalarında da hemen 2 bin lira indirim kazanılıyor. Ama kampanyadan yararlanmak için müşterilerin VATAN yazıp SMS ile 4757’ye atmaları gerekiyor. Kampanyaya katılım yapılmadan yapılan alışverişlerde ise indirim söz konusu olmayacağı belirtilirken müşterilerin haklarının yanmaması adına kampanyaya dahil olmaları gerektiği duyuruldu. Kampanyadan kazanılan indirimler ise 10 Mart 2023’te işlem yapılan karta aktarılacak. Kampanyadan faydalanmak için bankanın Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Başak Ticari veya Kurumsal kart sahipleri yararlanabilir.

18-26 yaş aralığındaki işsiz gençlere cep harçlığı! Hem cebiniz hem kafanız rahatlayacak!

Vadesi geçmiş yapılandırma borcu nasıl ödenir? Vergi affı neyi kapsıyor? Vergi affı için nereye başvurulur?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön