Ekonomi

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan 10 yıl vadeli 2 Milyon TL konut kredisi ve taksit detayları...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank konut kredisi faizi güncel oranları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların uygulamış olduğu konut kredisi detaylarını araştırıyor.

Bu süreçte, ev sahibi olma hayali kuran birçok kişi, bu hayallerini gerçekleştirmek için konut kredisi çekmeyi planlıyor. Fakat, son zamanda artan ev fiyatlarına ek olarak konut kredisi faiz oranlarındaki artış, ev sahibi olmayı giderek daha zor hale getiriyor. takvim.com.tr'de yer alan içeriğre göre; Ziraat Bankası ve Vakıfbank, konut kredisi faiz oranları ile öne çıkan bankalar arasında yer alırken, bu bankaların güncel faiz oranları ve kredi maliyetleri merak ediliyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları

Ziraat Bankası, konut kredisi faiz oranları konusunda çeşitli kampanyalar ve seçenekler sağlamaktadır. Bankanın sunduğu güncel faiz oranı yüzde 3,49 olarak belirlenmiştir. Bu oran, 2.000.000 Türk Lirası miktarında ve 120 ay vadeli bir kredi için geçerlidir. Aylık taksit tutarı 70.956,61 Türk Lirası olup, senelik  maliyet oranı yüzde 51,508 olarak hesaplanmıştır.

 

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank da konut kredisi faiz oranları ile dikkat çeken bir diğer banka olarak karşımıza çıkıyor. Bankanın sağlamış olduğu güncel faiz oranı yüzde 3,30 olarak belirlenmiştir. 2.000.000 Türk Lirası tutarındaki ve 120 ay vadeli bir kredi için aylık taksit tutarı 67.369,06 Türk Lirası olup, senelik maliyet oranı yüzde 48,2931 olarak hesaplanmıştır. Toplam ödenecek tutar ise 8.084.284,02 TL'dir.

Vakıfbank Konut Kredisi Oranları ve Ücretler

Vakıfbank konut kredisi için belirli oranlar ve ücretler de bulunmaktadır. Banka, BSMV ve KKDF ücretleri almazken, ekspertiz ücreti 11 bin Türk Lirası ve kredi tahsis ücreti 10 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Bu ücretler, kredi maliyetine eklenmekte ve toplam geri ödeme miktarını artırmaktadır.

Konut kredisi talebi artacak! Merkez Bankası tarih verdi! Kredilerde rüzgar tersine dönüyor...

Faizler zirve yapsa da konut kredisi kullanımı 447.1 milyar TL'ye ulaştı!

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Konut kredisi faizleri uçtu! 2 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar oldu?