Kent Haberleri

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! 500 TL 10 Ocak'ta hesaplara aktarılacak!

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar, Bankkart ile yapacağınız elektronik ürün alışverişinde 500 TL indirim fırsatından yararlanmak için son 14 gün. İşte kampanyanın detayları...

Ziraat Bankası kartı Bankkart olanlar Vatan Bilgisayar'da yapacağı elektronik ve teknolojik ürün alışverişinde 500 TL avantajından yararlanmak için son 14 gün.

Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Vatan Bilgisayar'da tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim kazanıyor.

5000 TL ALIŞVERİŞE 500 TL İNDİRİM FIRSATI

500 TL indirim fırsatından yararlanmak için kampanya koşullarına uyulması gerekiyor. Vatan Bilgisayar mağazalarından veya Vatan Bilgisayar'dan Bankkart ile kredi kartı veya banka kartı özelliği kullanılarak 15 Kasım - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 5 bin TL ve üzerindeki alışverişlerde 500 TL indirim fırsatı sunuluyor.

10 OCAK'TA HESAPLARA AKTARILACAK

Kampanyadan yararlanmak için Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya VATAN yazıp 4757'ye SMS göndermek gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için katılım mesajı attığı halde belirlenen dönem içerisinde kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacak. Verilen bilgiye göre katılımcıların kazandığı indirimler ise 10 Ocak 2023 tarihinde işlem yapılan kredi kartının ekstresine veya Bankkart'ın bağlı olduğu hesaba yansıtılacak. Kampanyaya katılan her bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami indirim tutarı 500 TL ile sınırlandırılıyor.

SADECE KART SAHİPLERİ YARARLANACAK

Söz konusu kampanyadan sadece Bankkart sahibi bireysel  müşteriler yararlanabilirken, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değil. İndirim kampanyasına başkasına ait olan kart ile katılmak mümkün değil kampanya kurallarına göre sadece asıl kart sahipleri indirim fırsatından yararlanabilecek. Öte yandan ek kart ve sanal kart ile yapılan harcamalar da asıl kart harcamalarına dahil edilecek. Karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değil. Ayrıca açıklanan kurallara göre kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen indirim tutarı geri alınacak.