29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli konut kredisi! 

Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli konut kredisi! 

Konut sahibi olmak son dönemlerde vatandaşların zorlanmasına neden oluyor. Buna göre, bankalar faiz oranlarını yükselttikçe konut fiyatları da artış gerçekleşiyor. Nakit parası olmayanlar da çareyi bankaların sunduğu konut kredilerinde aramaktadır. İşte, 120 ay vadeli konut kredisi detayları...



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara güzel bir haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası yaptığı açıklama kapsamında 120 ay vade ile 900 bin Türk Lirası konut kredisi vereceğini duyurudu. Aylık taksit oranı ve geri ödeme miktarı belli olduğu kaydedildi. 

120 ay vadeli konut kredisi başvuruları başladı. Konut sahibi olmak isteyenlere bankalar farklı faiz oranları ile kredi vermeye devam ediyor. Ziraat Bankası, resmi web sitesi üzerinden hesaplama ekranını açıklarken, detayları da belirlendi.

Ziraat Bankası ndan 120 ay vadeli konut kredisi! 

900 BİN TL KONUT KREDİSİ VERİLECEK

Ziraat Bankası tarafından değişik miktarlardaki konut kredisi için hesaplama ekranını açtığı belirtildi.  Bunun üzerine 900 bin Türk Lirası konut kredisi için aylık ödeme miktarı ve detaylar şu şekilde belirtildi.

900 bin Türk Lirası konut kredisi çekmek isteyenler için Ziraat Bankası yüzde 3,75 oranında faiz uygulayacak. Taksit tutarı 34 bin 162,07 Türk Lirası olacak olup, yıllık maaliyet oranı yüzde 56.5045 olarak açıklandığı kaydedildi.

FAİZ ORANLARI DEĞİŞEBİLİR

Vade oranının ise 120 ay olacağı ifade edildi. Banka konut kredisi hesaplama ekranı için yaptığı açıklamasında, “Hesap makineleri sadece bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Buna göre, hesap makinesi ile yapılan işlemler kapsamında bağlayıcı bir rakam içermediği belirtildi.  T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin kredi faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir." ifadeleri belirtildi.  Bu sebeple kredi çekmek isteyenler için detaylı bilgileri en yakın Ziraat Bankası şubesinden alabileceği iletildi.

Konut kredisi faizlerinde büyük deprem! İşte 1 milyon liranın banka banka geri ödemesi!

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi almak isteyenlere müjde! Halkbank'tan 750.000 TL konut kredisi imkanı...

Ev alırken fiyat mı? kredi oranı mı? önemli...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön