27 / 06 / 2024

Ziraat Bankası'ndan aylık 2.158 TL taksitle 250 bin TL kredi fırsatı!

Ziraat Bankası'ndan aylık 2.158 TL taksitle 250 bin TL kredi fırsatı!

Ziraat Bankası, artan konut fiyatları ve kredi faizlerinin ev sahibi olmayı zorlaştırdığı bu dönemde, alıcılar için çekici bir finansman çözümü sunuyor. Bankanın yeni hayata geçirdiği ortak konut kredisi kampanyası, birden fazla kişinin beraber kredi çekerek konut sahibi olmalarını mümkün.



Bu kampanya kapsamında özellikle yüksek maliyetler karşısında tek başına ev almakta güçlük çeken bireyler için büyük bir fırsatlar sunmaktadır. Bu yenilikçi kredi programı, ortaklar arası finansal işbirliğini teşvik ederek, birden fazla kişinin gelirlerini birleştirip, daha uygun koşullarda ve daha yüksek bütçeyle konut kredisi kullanmalarını amaçlamaktadır.

Öte yandan, Ziraat Bankası, özellikle konut kredisi çekmekte zorlanan ve aylık ödemelerde sıkıntı yaşayan bireyler için yeni bir çözüm sunuyor. Bankanın duyurduğu yeni kampanya ile, 250.000 TL'lik konut kredisi 120 ay vade ile verilecek ve bu krediye birden fazla kişi ortak olabilecek. Ortak konut kredisi, en az 2 ve en fazla 5 kişi arasında kullanılabilmektedir. Bu sayede, tek başına kredi çekmekte güçlük çeken bireyler, gelirlerini birleştirerek daha yüksek oranlarda da kredi kullanma şansı buluyor.

ahaber.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Krediye başvuracak kişilerin düzenli bir gelire sahip olması ve SPK lisanslı bir ekspertiz şirketi tarafından düzenlenen ekspertiz raporuna göre hareket edilmesi gerekmektedir.

 Ziraat Bankası ndan aylık 2.158 TL taksitle 250 bin TL kredi fırsatı!

KREDİ MİKTARI VE ÖDEME PLANI 

Kredi, BDDK tarafından belirlenen azami tutarlar doğrultusunda, satın alınacak gayrimenkulün ekspertiz değeri üzerinden hesaplanıyor. Kredinin güvencesi olarak gayrimenkule ipotek konuluyor ve gerekli görülmesi durumunda ek teminatlar istenebiliyor.

ÖRNEK ÖDEME PLANI NASIL?

Tek başına 120 ay vadede 250 bin Türk Lirası konut kredisi kullanıldığında, aylık taksitler 10.794,84 TL olacak. Fakat, bu kredi, 5 kişi tarafından ortak kullanıldığında, her bir bireyin ödeyeceği aylık taksit miktarı yaklaşık 2.158 TL'ye kadar iniyor. Bu durum, özellikle maliyeti paylaşarak ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Bu süreçte ise, kredi başvuruları, Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile yapılabiliyor. Başvuru sürecinde, tüm ortakların şahsen şubeye gitmeleri ve gerekli belgeleri tamamlamaları gerekiyor. Ziraat Bankası'nın başlattığı ortak konut kredisi kampanyası, artan kredi maliyetlerinden etkilenen ve tek başına kredi kullanmada zorlanan bireyler için önemli bir fırsat sağlıyor. Birden fazla kişinin gelirlerini birleştirerek kullanabileceği bu kredi modeli, özellikle büyükşehirlerde ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyenler için ideal bir çözüm yolu olabilir.

Mevduat faizleri güncellendi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar?

Bankalardan peş peşe değişiklik! 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar oldu? 

TMSF, Koza-İpek Holding'in Bebek'teki yalısını satışa çıkardı!

Mevduat faizleri geriliyor! 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte son dakika banka banka o oranlar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön