Kent Haberleri

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında emekliler, 12 ay taahhüte uygun fiyata tarife yapma imkânına sahip olacak. Ziraat Bankasından ilgili kampanya kapsamında şu ifadelere yer verildi:“Emekli aylığını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, Yeni Yıl kampanyası ile birlikte Türk Telekom'dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine bir yıl taahhütle 80 liraya sahip oluyor! 

Ziraat Bankası ve Türk Telekom işbirliğiyle hayata geçirilen kampanya kapsamında maaşı Ziraat Bankasından alan emekliler, 12 ay taahhüte yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten interneti sadece 80 TL’ye kullanabilecek.

Ziraat Bankasından ilgili kampanya kapsamında şu ifadelere yer verildi:

“Emekli aylığını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, Yeni Yıl kampanyası ile birlikte Türk Telekom'dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine bir yıl taahhütle 80 liraya sahip oluyor!

 r...

KAMPANYA KOŞULLARI

 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SGK’dan kritik duyuru! Son tarih 31 Mart! Acele edin!

Aman dikkat! İstanbul’da kiracıları evden çıkarmak için başvurulan akılalmaz yöntem herkesi şaşkına çevirdi!

Altın sahteciliğinde son nokta! Polisler bile şaşırdı! Bakın bilgisayarlar ve cep telefonlarıyla neler yapmışla