28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan emeklilere unutulmayacak fırsat. Rakam resmen açıklandı

Ziraat Bankası'ndan emeklilere unutulmayacak fırsat. Rakam resmen açıklandı

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlarımız için uzun süre unutulmayacak bir fırsat geldi.



Emekli vatandaşlar maaşlarının yetmemesi nedeniyle kamu bankaları ya da özel bankalar tarafından verilen promosyonları takip ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan ise emekli vatandaşlarımıza yönelik uzun süre unutulmayacak bir fırsat geldi. 

Emekli promosyonlarında nelerin değişeceği ve artış olup olmadığı merak ediliyordu. Ziraat Bankası müşterileri için ise güzel bir haber var. Şimdi, Ziraat Bankası'ndan üç yıl boyunca emekli maaşı alanlar için detayları aktaralım.

SON ZAMLARDAN SONRA EMEKLİ PROMOSYONU DA GÜNCELLENDİ

Ağustos ayı itibarıyla Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemelerinde bazı yenilikler getirdi. Bu promosyon, emekli maaşını üç yıl süreyle Ziraat Bankası üzerinden almayı taahhüt eden müşterilere sunuluyor. İşte güncel promosyon ödeme miktarları:

  • 3.499 TL'ye kadar olan emekli maaşlarına 3.000 TL promosyon,
  • 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olan emeklilere 3.500 TL promosyon,
  • 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olan emekli maaşlarına 4.500 TL promosyon,
  • 10.000 TL üzeri emekli maaşlarına ise 5.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

AĞUSTOS AYININ FLAŞ KAMPANYASI

Ziraat Bankası'nın açıklamalarına göre, üç yıl boyunca maaşını Ziraat Bankası'ndan almayı kabul eden emekliler için özel bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşı miktarına göre 5.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Başvuru işlemleri şubelerden, internet bankacılığı, ATM veya SMS yöntemiyle gerçekleştirilebilir.

 


Geri Dön