01 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Emeklinin artısı Ziraat'te kampanyası ile kampanya başlatan bankaya rağbet çoğaldı. Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler için başlatılan kampanyanın detayları haberimizde.



Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, 2023 kampanyasıyla beraber Türk Telekom'dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten  internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine bir sene taahhütle 80 TL'ye malik oluyor!

Kampanyadan faydalanamak için kimliğinizle beraber size en yakın Türk Telekom bayisinde işlem yapmanız yeterli! Bankamız maaş müşterisi olduğunuza ait denetimler yapılmasının akabinde size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Tarifenizdeki dakika, SMS ve GB’larınız sona erdiğinde otomatik olarak durur ve aşım ücreti vermezsiniz.

Ziraat Bankası ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Kampanya Koşulları:

Kampanya zamanınca sunulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesinden yararlanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan banka müşterilerinin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası'nı yazarak Türk Telekom'a ait 5555'e SMS atıp gelen SMS’e ZIRAAT ONAY diyerek göndermeleri ya da Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları zorunludur.

Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesi içeriğinde yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatları olan sınırsız konuşma hakkı elde edecektir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön