21 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Emeklinin artısı Ziraat'te kampanyası ile kampanya başlatan bankaya rağbet çoğaldı. Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler için başlatılan kampanyanın detayları haberimizde.



Tarifenin taahhütsüz aylık fiyatı tarifeye yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçiştarikiyle gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 150 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden gelen müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 175 TL'dir.

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşını alan ve yeni hat tesisi, numara taşıma yahut faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçiş aracılığı ile Ziraat Emeklitarifesine gelen müşteriler, SMS veya Müşteri Hizmetleri vesilesi ile 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri halinde Ziraat Emekli tarifesi için 80 TL’den fiyatlandırılacaktır.

Ziraat Bankası ndan emeklilere müjde! Türk Telekom kampanyası fırsatını kaçırmayın

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom faturalı Ziraat  Emekli tarifesine geçen müşterilerin ise bir sene fatura dönemi süresince Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri halinde, taahhüt verilen fatura zamanından itibaren geçerli olmak üzere bir senelik fatura dönemi süresince Ziraat Emekli tarifesi için 115 TL’den fiyatlandırılacaktır. 

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB'den harika fırsat! Boyner'den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

Kendi evini almak isteyeneler! Vakıf Bank size imkan sunuyor! Bunu kimse yapmaz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön