29 / 04 / 2024

Kendi evini almak isteyeneler! Vakıf Bank size imkan sunuyor! Bunu kimse yapmaz

Kendi evini almak isteyeneler! Vakıf Bank size imkan sunuyor! Bunu kimse yapmaz

Vakıf Bank'tan 'Sıfır Konutlara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi' şartları ve detayları merak edilen kredinin detayları için İnsanlar araştırma yapıyor. Dilerseniz bu haberimizde Detaylara göz  atalım.



Aylık ve senelik toplam gider seviyelerine kredi için tahsil edilen kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, faiz ve vergiler dahildir.

Konut Sigortası, DASK primleri konutun konumu ve m² gibi kriterlere oranla farklılık göstermekte olup, Konut Sigorta, DASK ve Kredili Hayat Sigortası maliyet hesaplamasına dahil edilmemiştir. Toplam maliyet seviyeleri emsal vade ve emsal tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Kendi evini almak isteyeneler! Vakıf Bank size imkan sunuyor! Bunu kimse yapmaz

Sıfır Konutlara has SarıPanjur Konut Kredisi faiz oranından; VakıfBank kredi kartı, ek hesap, otomatik ödeme talimatı, Kredili Hayat Sigortası, Ek Hesap Sigortası, Konutlar için Sigorta, DASK ve mobil/internet bankacılık sunumlarına ek olarak Can Yeleği senelik Hayat Sigortası, Cankurtaran Sağlık Sigortası, Güneşim Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Türkiye Sigorta Her Şeye amadeyim Ferdi Kazalar için Sigorta, VakıfBank Kazandıran 
Süper Tarife ürünleri arasından en az iki tanesi tanımlanan müşterilerimiz faydalanacaktır. Senelik Maliyet seviyesine alakalı ürünler ve sigortalar dahil değildir.

 Sigorta ya da çapraz ürün cinci ve maliyeti teminata göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi şubelerden edinilebilecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön