Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan flaş son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar hemen bakmalı! 28 Şubat'a kadar acele edin!

Ülkemizde en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankart üzerinden yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 100 TL kazanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için hemen bakın... Ziraat Bankası, resmi internet sitesi www

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber resmen geldi. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi www.bankkart.com.tr'de muhteşem bir kampanya duyurdu. 

Ziraat Bankası'ndan flaş son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar hemen bakmalı! 28 Şubat'a kadar yetişen yetişti! İşte ayrıntılar...

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan gelen açıklamaya göre; kampanyanın adı "Havayolu Bilet Alımınıza 100 TL Bankkart Lira!" olarak açıklandı. Ziraat Bankası kampanya detaylarını şu cümleler ile açıkladı:

"28 Ocak - 28 Şubat 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile havayollarında faaliyet gösteren üye işyerlerimizin satış ofisleri, web siteleri, mobil uygulamaları ve çağrı merkezleri kanallarından tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL Bankkart Lira verilecektir."

KAMPANYA AYRINTILARI!

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Aile Bakanlığı'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 3.336 TL alacak!
Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! E-devlet'ten tek tıkla başvuran 7.500 TL alacak!
İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Çok önemli bir son dakika gelişmesi! 15 Mart'a kadar vaktiniz var!