28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan genç çiftçilere müjde! 500 bin TL'lik kredi fırsatı!

Ziraat Bankası'ndan genç çiftçilere müjde! 500 bin TL'lik kredi fırsatı!

"Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat'ın Desteği Benimle" kampanyası başlatan Ziraat Bankası genç girişimcilere 500 bin TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor. İşte kampanyanın detayları...



Ziraat Bankası ndan genç çiftçilere müjde! 500 bin TL lik kredi fırsatı!

500 BİN TL'LİK KREDİ KAMPANYASINDAN KİMLER FAYDALANACAK? 

  • Canlı hayvan alınmasına
  • Basit sera yapımına yönelik inşaat harcalamalarına
  • Faaliyet konunuzla ilgili makine ekipman alınmasına (traktör hariç)
  • Kiralık işletmeler için kira ücretine
  • Faaliyet konunuzla ilgili işletme giderlerine yönelik ilgili kredi ürünümüzden faydalanabilir..

Koşullarınız ile üretim yaptığınız konu uygunsa ve ilgili yılda yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı’nda yer alan kriterleri sağlıyorsanız, sübvansiyonlu kredi uygulamaları kapsamında, düşük faizli kredi imkânından yararlanabilir.

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi’nin yürürlüğe girdiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Bakan Nebati, çiftçi kredisi üst limiti ile Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla kullandırılan çiftçi kredilerine ilişkin açıklama yaptı.

FAİZSİZ ÇİFTÇİ KREDİSİNİ HANGİ BANKA VERİYOR?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla üretici ve çiftçilere kullandırılan geleneksel (yaygın) bitkisel üretime yönelik yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak işletme ve yatırım kredisinin üst limitinin de 200 bin TL'ye çıkarıldığını anımsatarak, "Esnafımıza, çiftçimize, gençlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

BİM indirimli online kataloğu belli oldu! Fiyatları gören hemen BİM'e koşacak! Aktüel ürünler 4 Kasım 2022 fiyat listesi

Hakmar Express'te Mont 199 TL fiyatıyla satışta! Sakın kaçırmayın! Hakmar aktüel kataloğu 3 Kasım 2022 fiyat listesi


Geri Dön