Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan gençlere müjde! KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor...

Ziraat Bankası 150 uzman yardımcısı kadrosunda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar...İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri ile şubelerinde istihdam etmek üzere gerçekleştirilecek alıma dair tüm detaylar belli oldu

Ziraat Bankası, uzman yardımcısı kadrosuna 150 memur alımı yapılacağını açıkladı. İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri ile şubelerinde istihdam etmek üzere gerçekleştirilecek alıma dair tüm detaylar belli oldu.

Ziraat Bankası, 150 memur alımı yapacağını ilanı resmi internet adresi üzerinden paylaştı.

Söz konusu ilanda, sınava başvuracak adayların, katılacakları sınav için belirlenen sınav ücreti olarak 550 TL'yi ödemesi gerektiği belirtiliyor. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında üniversitenin "http://ziraatbank.istanbul.edu.tr" internet sitesi üzerinden kredi yahut banka kartı ile yapılacak. Üniversite kuralları gereği başka kanallardan gerçekleştirilen ödemeler işleme alınmayacak.

Peki, Ziraat Bankası personel alımı ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

2023 ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Bankanın personel alımı başvuruları 06 Haziran 2023 tarihinde başlamış olup, 23 Haziran 2023 Cuma gününde tamamlanacak.

Başvuru yapmak isteyenler, İstanbul Üniversitesi'nin "http://ziraatbank.istanbul.edu.tr" internet sitesinden üyelik açarak gerçekleşecek.

Sınav Başvuru Formunun başvuru yapacak aday tarafından eksiksiz doldurulması isteniyor. Başvuru formuna, en son 6 ay içerisinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık fatografın eklenmesi gerekecek. Fotoğrafı bulunmayan ya da istenilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

2023 ZİRAAT BANKASI 150 UZMAN YARDIMCISI BAŞVURU ŞARTLARI

  1.  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2.  01.01.1993 ve sonrası doğumlu olmak, (18 yaşını tamamlamış olmak)
  3.  Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesi çerçevesinde istenilen haklardan mahrum olmamak,
  4.  Bankacılık Kanunu kapsamında Bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,
  5.  Yurt içinde ve yurt dışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmamak (resmi sağlık kurulu raporu ile belgelenir),
  6.  Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.
  7.  Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak kaydıyla, ağır hapis ya da 6 aydan fazla hapis veyahut affedilmiş olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, hırsızlık, dolandırıcılık, zimmet, irtikap, ihtilas, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, rüşvet, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan ya da istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve vergi kaçakçılığı veya vergi kaçakçılığına teşebbüs ya da iştirak suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak, alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama,Devlet sırlarını açığa vurmamak.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Canlı altın fiyatları

Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarına yeni indirim ya da zam var mı? Sürücüler dikkat! 

Dar gelirlilere sağlanan 1250 TL destek hesaplara peş peşe yattı! Ancak Aile Destek ödemeleri bitiyor tarih belli oldu..