29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.



Ziraat Bankası Kasım ayının gelmesiyle birlikte kampanyalarını güncelledi. Banka tarafından gençlere kaçırılmayacak fırsat sağlandı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Bankkart Genç'in kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile Hepsiburada'dan tek seferde yapılacak 350 lira ve üzeri her alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira verilecek.

Ziraat Bankası kampanyanın tüm ayrıntılarını resmi sayfasından paylaştı. Kurum söz konusu kampanyanın 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında olacağını ilan etti. 

Kampanyaya Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlandığını belirten bankas, kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarının 100 lira olarak açıklandığı açıklamada, Bankkart Lira kazanabilmek için alışverişlerin farklı günlerde gerçekleştirilmesi gerektiği aktarıldı.

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat... İşte kampanyanın diğer tüm ayrıntıları...

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 7 Aralık 2023 tarihinde müşterinin kartına yüklenecek.

Bankkart Liraların son kullanım tarihi 21 Aralık 2023 olurken kullanılmayan Bankkart Liraların iadesi 22 Aralık 2023 tarihinde geri alınacak.

Bankkart ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek.

Ek kartlar ile gerçekleştirilen harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

Kampanya kapsamında yapılan işlemin kampanyanın ardından iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak.

Kampanyaya sadece Bankkart Genç ile yapılan işlemler dahil olacak.

Bankkart, Bankkart Business, Bankkart Başak, ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya sadece hepsiburada.com'da ve Hepsiburada mobil uygulamasında geçerli olacak. Hepsiburada Market ve Hepsiburada Seyahat kampanyaya dahil edilmedi.

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Türkiye'de elektrikli otomobil satış rakamları zirve yaptı

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!


Geri Dön