Kent Haberleri

Ziraat Bankası'ndan son 15 gün uyarısı! Bunu yapan müşterilerin hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mayıs 2024 kampanyalarını resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 15 gün uyarısı geldi. İşte Ziraat Bankası Mayıs 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Her ay olduğu gibi Mayıs ayında da başlattığı kampanyalarla dikkat çeken Ziraat Bankası'nın bir kampanyası için son 15 gün uyarısı geldi. En sevilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinden duyurulan detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 lira yatıracak.

Nisan ayı kampanyalarına Mayıs ayında da devam eden Ziraat Bankası müşterilerine duyuru yaparak Touristica kampanyası ile ilgili detayları da resmi web sitesi üzerinden duyurdu.
 
Ziraat Bankası konu ile ilgili olarak paylaştığı duyuruda "Bankkart'ınızın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile Touristica'da tek bir seferde yapacağınız 25 bin TL - 49 bin 999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişinize 7 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit avantajından faydalanabilirsiniz." ifadeleri yer aldı.

ZİRAAT BANKASI TOURİSTİCA BANKKART LİRA KAMPANYASI NE ZAMAN SONA ERECEK? 

Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre kısa mesaj yoluyla Ziraat Bankası Touristica kampanyasına katılım sağlayabilmek için Ziraat Bankası'nda kayıtlı olan cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden TOURISTICA yazıp  4757'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın artık son 15 güne girilen bu kampanyasından yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekli. Ayrıca Ziraat Bankası Touristica kampanyasına katılım sağlamayan müşterilerin kampanyadan yararlanamayacağı kaydedilirken, kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği de bildirildi.

Ziraat Bankası Touristica kampanyası kapsamında kazanılmış olan Bankkart Liralar 7 Haziran 2024 tarihine kadar yüklenecek, 12 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.

Kullanılmayan Bankkart Liralar ise 13 Temmuz 2024 tarihinde Ziraat Bankası tarafından geri alınacak. Kampanya müşteri bazında düzenlenmiş olup, bir müşteri kampanyadan sadece bir defa ve en çok 7 bin 500 TL Bankkart Lira kazanma hakkı kazanabilecek.

 

8 bankadan faizsiz kredi kampanyası! 0 faizli krediler anında hesaplara geçiyor! 

SSK ve Bağ-Kur'dan emeklilik şartları neler? Uzmanı bunları yerine getiren emekli oluyor dedi

'Ne altın, ne dolar ne de borsa' diyen Ekonomist Mert Başaran o yatırım aracını işaret etti!