29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 39 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına 750 TL yatıracak!

Ziraat Bankası'ndan son 39 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına 750 TL yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası merakla beklenen ramazan kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası hem müşterisi olan hem de bunu yapanların hesabına 750 TL yatıracak. İşte Ziraat Bankası Ramazan Kampanyası detayları...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, başlattığı kampanyalarla da müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya kapsamında ramazan alışverişlerine toplam 750 TL Bankkart lira veriliyor. 6 Mart tarihi itibarıyla başlayan kampanyanın 14 Nisan 2024 tarihinde sona ermesi planlanıyor. 

Gıda ve market alışverişlerinde geçerli olarak kampanya kapsamında Ziraat Bankası Bankkart ile anlaşmalı bakkal, market, kasap, manav ve şarküteri üye iş yerlerinde tek bir seferde gerçekleştirilecek olan 750 Türk Lirası ve üzeri her alışverişe 75 Türk Lirası, toplam 750 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek.

6 Mart -14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkartcomtr'den veya RAMAZAN yazarak 4757'ye kısa mesaj göndererek katılım sağlamak mümkün. Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. 

Ziraat Bankası ndan son 39 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına 750 TL yatıracak!

Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre söz konusu kampanyaya katılan müşteriler kampanya süresince Bankkart ile bakkal, market, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinden tek bir defada gerçekleştirecekleri 750 Türk Lirası ve üzeri her alışverişlerine 75 Türk Lirası, toplam 750 Türk Lirası Bankkart Lira kazanabilecek.

Kampanya kapsamında yapılacak işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekiyor. Aynı gün aynı iş yerinden gerçekleştirilen işlemlerden sadece birincisi kampanyaya dahil ediliyor.

Bir müşterinin söz konusu kampanya kapsamında kazanabileceği Bankkart Lira tutarı en fazla 750 Türk Lirası olarak belirtilirken,  E-ticaret işlemlerinin de kampanyaya dahil değil edilmediği belirtildi.

Ayrıca yine Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile gerçekleştirilecek olan işlemler kampanyaya dahil edilmedi. Ayrıca söz konusu kampanya döneminde gerçekleştirilecek olan işlemlerin iade edilmesi halinde kazanılan Bankkart Liralar da geri alınacak.

 

Türkiye'de ev sahibine düşman anlayış değişmezse, gayrimenkulde yurt dışına kaçış devam eder!

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...


Geri Dön