26 / 06 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son 9 gün uyarısı geldi! Hem müşteri olan hem de bunun yapanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatıracak

Ziraat Bankası'ndan son 9 gün uyarısı geldi! Hem müşteri olan hem de bunun yapanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatıracak

Ziraat Bankası yüzleri güldüren Haziran ayı kampanyaları kapsamında müşterisi olan ve açıklanan şartları yerine getirenlerin hesaplarına 8 bin 500 TL yatıracak. 



Hem emeklilere verdiği promosyonlarla hem de başlattığı kampanyalarla dikkat çeken Ziraat Bankası, Haziran 2024 kampanyası için son 9 gün uyarısı yaptı.

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, müşterisi olup da gerekli şartları sağlayanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatıracak. 

Resmi web sitesi üzerinden söz konusu kampanya ile ilgili merak edilen detayları açıklayan Ziraat Bankası sağlanması gereken şartları da duyurdu.

Ziraat Bankası'nın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da tek bir seferde gerçekleştireceğiniz 25 bin Türk Lirası - 49 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Türk Lirası, 50 bin Türk Lirası - 99 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin ya da taksitli alışverişinize 5 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira, 100 bin Türk Lirası  ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişinize 8 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek." Söz konusu kampanya kapsamında 9 taksit avantajından da yararlanmak da mümkün.

Ziraat Bankası ndan son 9 gün uyarısı geldi! Hem müşteri olan hem de bunun yapanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatıracak

Yüzleri güldüren kampanya için son tarihin 30 Haziran 2024 olduğu belirtilirken, kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabileceği de kaydedildi.

Ziraat Bankası'nın Touristica kampanyasından yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre Touristica kampanyasına katılım sağlamayan müşteriler söz konusu kampanyadan faydalanamıyor. Söz konusu kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekiyor.

Kampanya kapsamında kazanılmış olan Bankkart Liralar 8 Temmuz'da yüklenecek, 12 Ağustos'a kadar kullanılabilecek.

Kullanılmayan Bankkart Liralar 13 Ağustos tarihinde geri alınacak. Kampanya müşteri bazında düzenlenmiş olup, bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere ve en çok 8 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira kazanabilecek.
 

Toyota Yaris fiyatı ne kadar? Toyota Yaris 2024 fiyatı kaç lira?? Toyota Yaris Haziran 2024 fiyat listesi

İstanbul ve Bursa'da ticaret imarlı arsa fırsatı! Yüzde 40 peşinat ve 4 taksitle!

ŞOK 22-25 Haziran 2024 yeni aktüel kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta vantilatör, balon lamba, duvar tipi klima indirime girdi!


Geri Dön