15 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi... Sağlıkta 25.000 TL'ye kadar faizsiz sonradan 4 taksit... Hemen bakın...



Sonradan taksitlendirme işlemleri, gün sonu işlemleri devam ederken gerçekleştirilemeyecek ve ilgili dönemin hesap kesim tarihinden önce yapılması gerekecek. Ekstreleşmiş harcamalar için ise sonradan taksitlendirme yapılamayacak. Ayrıca, gecikmiş kredi kartı borcu bulunan kişilerin de sonradan taksitlendirme işleminden yararlanması mümkün olmayacak.

POS/ÖKC üzerinden gerçekleşen harcamalar, e-ticaret işlemleri de dahil olmak üzere sonradan taksitlendirilebilecek. Ancak taksitlendirilmiş bir işlem için tekrar taksitlendirme talebi alınmayacak ve taksitlerin geri ödeme süresi boyunca kredi kartı hesap kesim tarihi değişikliği yapılamayacak.

 Ziraat Bankası ndan son dakika müjdesi!

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, kurumsal tahsilat, fatura ödeme ve nakit çekim işlemleri bu kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Aynı şekilde, kurumsal kartlar ve Bankkart Ücretsiz ile yapılan işlemler de kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Sonradan taksitlendirme işlemi sadece işlemin yapıldığı gün ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla iptal edilebilecek. Ayrıca, sonradan taksitlendirilmiş bir işlemin Müşteri İletişim Merkezi'nden erken kapatılması da mümkün olacak.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş., kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahip olacak.

Bu kampanya, sağlık sektöründeki iş yerlerindeki müşterilere kolaylık sağlayarak sağlık hizmetlerine erişimi artırmayı hedefliyor.

İş Bankası'ndan anında kredi imkanı! 
Aile Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere müjde! Hemen buraya bakın, bu fırsat kaçmaz!
Aile Bakanlığı bu kış kömür yardımı yapacak! Kış gelmeden başvurunuzu yapın!

Geri Dön