Ekonomi

Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken Akbank süre uzattı, tıklayın öğrenin

Bankalar arasında emekli promosyon yarışı devam ederken aradan sıyrılan Akbank, önemli bir promosyonunda süre uzatma kararı aldı. İşte detaylar... Bankalar arasındaki bu yarış aralıksız şekilde sürerken, bankalar süreleri biten bazı promosyonlarının süresini de uzatıyor

Türkiye'de bankalar birbirlerinin müşterilerini çalmak adına kıyasıya bir rekabet veriyor. Bankalar arasındaki bu yarış aralıksız şekilde sürerken, bankalar süreleri biten bazı promosyonlarının süresini de uzatıyor. İşte Akbank da tam olarak bu yöntemi izledi.
 

AKBANK MÜŞTERİLERİ İÇİN DUYURU YAPILDI

Akbank müşterileri için duyuru yapıldı. Axess kartlarınızla harcama yaptıkça kazanacaksınız! Biriken chip-paralar tam iki katı değerlenecek. Kampanya bu ayın sonuna kadar devam edecek. İşte detaylar…

Axess’le kaybolmayan chip-paranızı 2 kat değerli olarak kullanabileceksiniz. Biriken chip-paralarını kullanmak için dönem için harcamalarının yanında çıkan “x2 chip-para ile öde” butonunu kullanmanız yeterli. Üstelik ay sonuna kadar birikmiş 75 TL chip-para ikiye katlanarak 150 TL değerinde harcamaları silebiliyor.
 

DETAY VE KOŞULLAR MEVCUT

Axess Kart sahibi müşteriler, 30 Eylül’e kadar internet harcamalarını Juzdan’dan ikiye katlanan chip-para ile silebilecek.

75 TL’ye kadar olan chip-para ikiye katlanarak 150 TL’ye kadar kullanılabilir.
Katlanan chip-para sadece dönem içi harcamalarda kullanılabilir.
Kampanyaya sadece internetten yapılan harcamalarda geçerlidir.

Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.

Katlanan chip-para kapsamında bir müşteri en fazla 150 TL’lik harcama silebilir.

Kampanyaya bireysel kartlar ve şahıs şirketlerine ait ticari kartlar dahildir.

Kampanyaya Bank’O Card Axess (Odea Bank) ve banka kartları dahil değildir.

DÜN DE BİR DUYURU YAYINLADILAR

Akbank dün de önemli bir kampanyayla ilgili duyuru yayınlamıştı. 

Akbank da emekli promosyonu konusunda yarışa giren bankalar arasında yer aldı. Hatta Akbank'ın bu yarıştan karlı çıkan bankalar arasında olduğu ve çok sayıda müşteriyi kendi bünyesine katmayı başardığı iddia edildi. Ancak Akbank, bir yandan emekli promosyonu konusundaki kararlılığını sürdürürken, diğer müşterini de kaybetmek istemiyor. İşte Akbank tarafından bu nedenle diğer müşterileri de kapsayan önemli bir kampanya hazırlandı. 

Akbank tarafından müşterilere bir duyuru yapıldı ve 3 ay boyunca bedava verilecek bir kampanyanın ayrıntıları aktarıldı. Yapılan duyuruda kampanyanın ayrıntıları paylaşılarak kampanyaya katılanlara 3 ay boyunca bedava internet verileceği bildirildi. 70 yaş altı müşterilerin katılım sağlayabileceği kampanya kapsamında 3 ay boyunca bedava internet kullanımı sunulacağı belirtilen duyurunun devamında kampanyaya katılım sağlayanlar 3 ay boyunca her ay 10 GB toplamda 30 GB internet kazanacağı vurgulandı.

Akbank kampanyasının detaylarını netleştirdi. Buna göre, Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olanlar 3 ay boyunca 10 GB kazanıyor. Kampanyadan 70 yaş altı müşterilerin yararlanabileceği belirtilen duyurunun devamında 70 yaş altı müşterilere 3 ay boyunca her ay 10 GB toplamda 30 GB internet hediye edileceği ifade edildi.

Kampanya kapsamında Vodafone faturalı hat müşterisi olan ve Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 3 ay boyunca her ay aylık 10 GB kazanabilir.

Akbank tarafından yapılan duyurunun devamında Kampanyaya Vodafone Yanımda uygulamasında tek seferlik gözüken davet kodunu Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecine başlarken girerek katılım yapılabileceği belirtilerek kodu bir kere görebileceğiniz için aldıktan sonra başka bir yere not etmeniz gerektiği ifade edildi.