25 / 05 / 2024

Ziraat ve Vakıfbank'tan emeklilere Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL ödeme hemen hesaplara geçiyor!

Ziraat ve Vakıfbank'tan emeklilere Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL ödeme hemen hesaplara geçiyor!

Bu yılın emekli yılı ilan edilmesinden sonra pek çok müjde de peş peşe gelmeye başladı. Ziraat Bankası ve Vakıfbank da emekli vatandaşlara destek olmak için 10 bin TL nakit kredi vereceğini duyurdu. İşte detaylar...



Bu yılın emekli yılı ilan edilmesine yönelik uygulamalar peş peşe başlatılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre emeklilerin elini biraz olsun rahatlatacak yeni bir haber de kamu bankalarından geldi. 

Kamu bankaları emeklilere 10 bin TL ödeme veriyor, üstelik bu ödemeler hesaplara hemen geçiyor. İşte emeklilerin yüzünü güldüren kampanya ile ilgili detaylar...

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası ve Vakıfbank, emeklilere destek olmak için 10 bin Türk Lirası nakit kredi imkanı sunuyor.

Fakat söz konusu bu avantajlardan faydalanmak isteyenlerin başvuru süreci hakkında bilgi sahibi olmaları gerekli. Peki Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan 10 bin Türk Lirası kredi almak için nasıl başvuru yapılıyor?

Ziraat ve Vakıfbank tan emeklilere Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL ödeme hemen hesaplara geçiyor!

EMEKLİYE 10 BİN TL

Bankaların toplamda 16 milyon emekli için başlattığı 10 bin Türk Lirası kredi, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek ve maddi sıkıntıları hafifletmek için büyük bir adım olacak. Söz konusu bu ödemelerin, emekli vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştıracağı ve ekonomik anlamda rahatlamalarını sağlayacağı da belirtiliyor.


10 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU NASIL  VE NEREDEN YAPILIR?

Verilen detaylara göre Ziraat Bankası, emeklilere özel olarak 10 bin TL nakit kredi sunuyor. Söz konusu bu krediye başvurmak için öncelikle en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmek gerekiyor.

Ziraat Bankası şubesinde  emekli maaşınızı almakta olduğunuzu belgeleyen bir doküman ve kimlik kartınız ile başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Vakıfbank da emeklilere özel olarak tasarlanan finansal destekler sunmayı sürdürüyor. 10 bin Türk Lirası kredi imkanı da bunlardan biri. Peki 10 bin TL kredi almak için Vakıfbank'a nasıl başvuru yapılır?

Öncelikle en yakın Vakıfbank şubesine gitmeniz gerekiyor. Şubede, emekli maaşınızı aldığınızı belgeleyen bir doküman ve kimlik kartınızla başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

 

BİM'e Off Road Benzinli ATV geliyor! İşte BİM 7-10 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu!

Milli Emlak'tan hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

4 ayda tam 2 bin 681 TL eriyen asgari ücrete ara zam yapılacak mı?


Geri Dön