11 / 05 / 2024

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.



"ŞEHİRDE COUNTRY HAYAT KONSEPTİNİ SEKTÖRÜMÜZE KAZANDIRDIK"

Yılmaz, bundan dolayı öncü bir yaklaşımla lüksü doğayla buluşturan şehirde country hayat konseptini, sektöre kazandırdıklarını dile getirerek şunları söyledi:

“Çekmeköy’de başlayıp, Nişantaşı’nda devam ettirdiğimiz Sağlıklı ve Lüks Ev Standartlarını şimdi bir üst kademeye taşıyarak Yeni Levent’te ‘Şehirde Lüks ve Country Yaşam’ standartları olarak güncelledik. Daha önce yapılmayanı yapma vizyonu ile hayata geçen Yeni Levent, geleceğe miras nitelikte simge bir proje oluyor.”

 Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP tarafından verilen bilgilere göre Yeni Levent projesi, Levent bölgesinde 103 bin metrekare toplam alan içinde; 53 bin metrekaresi konut ve 50 bin metrekaresi içerisinde okul da bulunan koru alanıyla ön satışa sunuldu.

Belgrad Ormanı manzarasına sahip olan Yeni Levent projesi, şehrin dışında görmeye alışık olduğumuz country hayat tarzını ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle birleştirmeyi hedefliyor.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!


Geri Dön