13 / 05 / 2024

Zonguldak Çaycuma OSB'de icradan satılık fabrika!

Zonguldak Çaycuma OSB'de icradan satılık fabrika!

Zonguldak Çaycuma İcra Müdürlüğü, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika binası ve arsasını satışa sunuyor



Zonguldak Çaycuma İcra Müdürlüğü, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde Çelik 4. Sınıf A Grubu fabrika binası ve arsasını satışa çıkarıyor. 10 bin 64 metrekare alan üzerine kurulan fabrika, Velioğlu mahallesinde Verimyeri mevkiinde bulunuyor. Fabrikada kazan dairesi ve işçiler için giyinme odası bulunuyor.

Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi´nin içinde, patlayıcı tesisler, petrokimya kompleksleri, kömür yıkama tesisleri, gübre fabrikaları, hammadde üretimi yapan tesisler, hayvan kesimi yapan tesisler, maya ve tuz üretim tesisleri bulunuyor.

Tahmini bedeli 1 milyon 990 bin TL olan fabrikanın satışı, Çaycuma İcra Müdürlüğü´nde 27 Eylül 2010 Pazartesi günü saat 14.10´da açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek.

2009/35
Melek Güner/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Geri Dön