02 / 05 / 2024

Zonguldak'ta arazi kavgası: 3 yaralı!

Zonguldak'ta arazi kavgası: 3 yaralı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 3 kişi yaralandı.



Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, arazi anlaşmazlığı yaşayan iki aile arasında kavga çıktı. Kavgada 2 kişi av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu, 1 kişi de tırpan darbesiyle yaralandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay akşam saatlerinde Köseler Mahallesi Cami Sokakta meydana geldi. İsmail Ceylan (67), evinin önüne gelen kardeşinin eşi Fatma Ceylan (53) ile oğlu Muzaffer Ceylan (22) ile arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı. 

İsmail Ceylanın eşi Havvagül Celanın da (65) karıştığı tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Havvagül Ceylan, başına aldığı tırpan darbesi ile yaralanınca, İsmail Ceylan ikinci kattaki evine çıkarak pencereden yeğeni Muzaffer Ceylan ile yengesi Fatma Ceylana av tüfeğiyle ateş etti. 
Fatma ve Muzaffer Ceylan, vücutlarına denk gelen saçmalar sonucunda yaralandı. Özel hastaneye kaldırılan yaralılardan Muzaffer Ceylan'ın hayati tehlikesinin olduğu açıklandı. Başına aldığı tırpan darbesiyle yaralanan Havvagül Ceylanın da başka bir hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Gözaltına alınan İsmail Ceylan, ifadesi alınması için polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Geri Dön