26 / 07 / 2024

Zsa Zsa Gabor’ın Los Angeles'taki evi 23.4 milyon TL'ye satılıyor!

Zsa Zsa Gabor’ın Los Angeles'taki evi 23.4 milyon TL'ye satılıyor!

Coldwell Banker Global Luxury yetkilileri, 2016 yılında ölen Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor'ın evini satışa çıkardı. 23.4 milyon dolara satışa çıkan malikane için iki Türk iş adamı teklifte bulundu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


2 yıl önce 99 yaşında vefat eden Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor'ın evi satılıyor. Coldwell Banker Global Luxury yetkilileri, Los Angeles'ın Bel Air bölgesindeki ev için 23.4 milyon dolar talep ediyor. 

Daha önce rock yıldızı Elvis Presley'e ait olan villada İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, ABD eski başkanları Ronald Reagan, George H. W. Bush ile Elizabeth Taylor ve Frank Sinatra gibi ünlü isimlerde yaşadı.

 

Zsa Zsa Gabor’ın Los Angeles taki evi 23.4 milyon TL ye satılıyor!

 

24 dönüm arazi üzerine kurulu ev için 2 Türk iş adamı teklifte bulundu. Coldwell Banker Global Luxury yetkilileri, "Malikane çok özel. 24 dönüm üzerine kurulu bu malikane için talepler var. Özellikle biri ABD'de yaşayan iki Türk işadamı da teklifte bulundu. Görüşmeler devam ediyor. Malikanenin değerini bilen kişilere satılması için çaba harcıyoruz. Zsa Zsa Gabor'un mirasçıları da paranın öncelikli olmadığını evin geçmişinin de güzel kalması için alıcının dikkatle seçilmesini istedi" açıklamasında bulundu.

 

Zsa Zsa Gabor’ın Los Angeles taki evi 23.4 milyon TL ye satılıyor!

 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, teklif veren Türk iş adamlarının ismi açıklanmadı. Malikaneyi görmek isteyen alıcılar için 6 kişilik özel bir ekip görev yapıyor.


Geri Dön