09 / 05 / 2024

ZyXEL, Bilişim Zirvesi 2010 'da yerini alacak!

ZyXEL, Bilişim Zirvesi 2010 'da yerini alacak!

Bağlantı teknolojileri alanında dünya lideri olan ZyXEL, 4-5 Ekim tarihlerinde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2010"da œAkıllı Ev-Ofis çözümleri oturumunu gerçekleştirecek



Bağlantı teknolojileri alanında dünya lideri olan ZyXEL, 4-5 Ekim tarihlerinde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2010"da œAkıllı Ev-Ofis çözümleri oturumunu gerçekleştirecek. Oturum, ağ teknolojileri üzerinden birbiriyle konuşan ev ofis cihazları, kablosuz erişim olanakları ve hatta internet üzerinden yönetilebilen mekanlar hakkında ilgi çekici teknolojilere sahne olacak. ZyXEL, geleceğin akıllı ev ve ofislerine bugünden nasıl sahip olabileceğini öğrenmek isteyen herkesi 5 Ekim Salı günü gerçekleştirecek oturuma bekliyor.

Dünyanın lider bağlantı çözüm ve teknoloji sağlayıcılarından ZyXEL, 4-5 Ekim tarihlerinde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2010"un œAkıllı Ev-Ofis çözümleri oturum sponsoru oldu. ZyXEL, zirve çerçevesinde 5 Ekim Salı günü 13.30-14.30 saatleri arasında Galata Salonu"nda düzenlenecek olan oturumla katılımcıları akıllı ev ve ofis konsepti ve yararlanılan teknolojiler konusunda bilgilendirecek. Bilişim Zirvesi 2010, Harbiye"de bulunan Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı"nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Geleceğin ev ve ofislerine davetlisiniz
Ağ teknolojileri üzerinden birbiriyle konuşan cihazlar, kablosuz erişim olanakları ve hatta internet üzerinden yönetilebilen mekanlar. Geniş bant internetin hayatımıza girmesiyle gündelik alışkanlıklarımız ve ihtiyaçlarımız hızla değişiyor. Üretilen tüm cihazlar artık yalnız değil, bir iletişim ağının parçası olarak dizayn ediliyor. Kullanımları sabit niteliklerden ziyade esnek ve her an her yerden yeniden programlanabilir nitelikte hayatımızı renklendiriyor. Diğer taraftan dijital veriye hızlı ve kolay ulaşım yüksek boyutta verinin depolanması, paylaşılması ve oynatılması ihtiyacını beraberinde getiriyor. ZyXEL"in dijital ev konseptinde yer alan çözümleri tüm bunlara yanıt olurken bulundukları mekanları da dijital eğlence merkezine dönüştürüyor. OSGI teknolojisi sayesinde ise kullanıcılar ev ve ofislerinde kullandıkları cihazları internet üzerinden yönetirken, servis sağlayıcılar da hizmetleri ücretli olarak sunarak gelirlerini artırıyor.

İşte ZyXEL, tüm bu teknolojilerin geleceğin ev ve ofislerinin yaratılmasında nasıl kullanılacağını Bilişim Zirvesi"ndeki œAkıllı Ev ve Ofis çözümleri oturumunda anlatıyor. ZyXEL Türkiye Tüketici Elektroniği Ürün Müdürü şžamil Doğan ve ZyXEL Türkiye Telco Ürün Müdürü Yasin Batmaz"ın sunumlarıyla renklenecek olan oturuma tüm teknoloji severler davetli.

ZyXEL hakkında:
1989 yılında kurulan ZyXEL, dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısıdır. Kurulduğu günden bu yana pek çok yeniliğe imza atmış bulunan ZyXEL, 3 bin 200"den fazla çalışanı ve 70 ülkedeki merkezleri aracılığıyla 150 ülkeye çözüm sunmaktadır. Merkezi Tayvan"da olan firmanın küresel çapta 32 bölge ofisi ve 2 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. Gartner ile IDC"nin verilerine göre dünyanın en büyük DSL ve residential gateway üreticilerinden olan ZyXEL, 18 kategori altında 400"ün üzerinde ürün sunmaktadır. ZyXEL ürünleri ülkemizde 2 milyonun üzerinde ADSL kullanıcısı tarafından tercih edilmektedir. Türkiye"de toplamda 2,5 milyonu aşkın ZyXEL ürünü gerek bireysel gerekse kurumsal alanda aktif olarak kullanılmaktadır. Küresel BT pazarının en önemli markaları arasında yer alan ZyXEL, ülkemizdeki faaliyetlerini 2007 yılı Haziran ayından bu yana ZyXEL İletişim Teknolojileri A.şž ismiyle ve firmanın genel merkezine bağlı olarak sürdürmektedir. ZyXEL bünyesinde üst düzey servis merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumundadır.
www.zyxel.com.tr


Geri Dön