Kent Haberleri

0.69 faizli kredi ile Yeni Evim kampanyası start aldı! Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank peş peşe duyurdu!

"Yeni Evim Kampanyası"nın detayları belli oldu. Kampanya kapsamında vatandaşlar katılım bankaları dahil kamu bankalarına başvurabilecek. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yeni Evim Kampanyası'na başvuruların bugün başladığını duyurdu

Bakanlar Nureddin Nebati ve Murat Kurum, Yeni Evim Kampanyası'na başvuruların bugün itibari ile başladığını ve katılım bankaları dahil kamu bankalarından müracaatta bulunulabileceğini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yeni Evim Kampanyası'na başvuruların bugün başladığını duyurdu.

YENİ EVİM KAMPANYASI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Bakan Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bakan Kurum ile birlikte devreye aldıkları Yeni Evim Kampanyası'nda vatandaşların 16 Ocak tarihi itibarıyla katılım bankaları dahil, tüm kamu bankaları üzerinden başvurularını yapabileçeklerini kaydetti.

Bakan Kurum da Twitter'daki paylaşımında, ilk etapta 100 bin vatandaşı ev sahibi yapacak kampanyaya yönelik tüm bilgilere "https://yenievimkampanyasi.com.tr" internet sitesinden ulaşılabileceğini belirtti.

0.69 faizli kredi Yeni Evim kampanyası start aldı! Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank peş peşe duyurdu!

Yeni Evim konut finansmanı kampanyasına dahil olan bankalar belli oldu. İşte 0.69 faizli kredi çekilebilecek bankalar...

YENİ EVİM KAMPANYASINDA HANGİ BANKALARDAN KREDİ ÇEKİLECEK?

Yeni Evim Konut kampanyası bügünden itibaren başladı ve başvurular alınmaya başladı. Başvuruların başlaması ile beraber en merak edilen konut, kampanya başvurularının hangi banka aracılığıyla yapılacağı oldu. İşte hangi bankalar üzerinden ev alınabileceğine dair merak edilenler...

Yeni evim konut kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını 3 adımda yapacak. Yeni evim kampanyası resmi sayfasından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

1: Konut üreticileri kriterler uygun yapılan konut projelerini web sitesinde ilan eder.

HANGİ BANKALAR?

Başvurular yedi banka üzerinden yapılabilecek. Bankalar şu şekilde:

  1. - Emlak Konut
  2. - Halkbank
  3. - Ziraat Bankası
  4. - Vakıfbank
  5. - Vakıf Katılım
  6. - Ziraat KAtılım
  7. - Emlak Katılım Bankaları.

BİM'de robot süpürge 4.499 TL, elektrikli bisiklet 6.499 TL! BİM online kataloğu 20 Ocak 2023 fiyat listesi

PTT KPSS şartsız, 18-36 yaş arası 2023 personel alımı ne zaman başlayacak? PTT bu yıl alım yapacak mı?

Gram altın için 1.200 TL rakamı geldi, altını olan adeta buz kesti! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!