29 / 04 / 2024

0.79 kredi desteği! Bu fırsat bir daha gelmez

0.79 kredi desteği! Bu fırsat bir daha gelmez

Yaşanan deprem felaketi sonrasında birçok kişi evinin ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek için risk tespiti yaptırıyor. Bu çerçevede evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlara kredi desteği veriliyor. İşte tüm detaylar...



Kiralık ev bulmanın zor olduğu, fiyat artışının durmadığı piyasada kiracıları da zorlu bir süreç beklemekte. Peki evi riskli çıkan kiracılar ne zaman taşınacak, devletten taşınma ve kredi desteği alacak mı, yenilenen evlerde yeniden kiracı olabilecek mi? 

Kentsel dönüşümde kiracı hak ve sorumlulukları ele alındı. Avukat Çiğdem Kezer Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün sorularını cevapladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön