09 / 05 / 2024

1 dolar 20 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın!

1 dolar 20 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın!

Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? soruları merak ediliyor. 1 dolar 20 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın!



1 DOLAR 20 GÜN İÇİNDE BU KADAR OLACAK!

Dolar kuru bugün de ekonominin gündeminde yer alıyor. Dolar/TL kurunda  son dakika gelişmeler yatırımcılar ve doar almak isteyenler tarafından takip ediliyor. 2023 yılına yükselişle giriş yapan dolar/TL kuru son günlerde de yükselmeye devam ediyor.

Yatırımcılar ise dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolar yorumları ile tanınan ekonomsit Selçuk Geçer, doların 20 gün içinde ne kadar olacağını resmen açıkladı.

Geçer, doların gerçek değerinin 24 TL olduğunu belirterek, Türkiye'de doları baskılamak için korkunç bir kaynağın israf edildiğini belirtti.

Dolardaki baskının daha fazla sürdürülmesinin mümkün olmayacağını belirten Selçuk Geçer; ''Dolar kuru, er ya da geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek seviyesi olan 24 TL'ye gelecek" dedi.

''Dolar kuru baskılanarak mı 18 TL'de tutuluyor hâlâ?'' sorusunu cevaplayan ekonomist Selçuk Geçer ''Tabi, baskılanarak 18 TL'de tutuluyor ve 24 TL olmuş olsaydı bugün asgari ücret 8,500 lirayı böldüğünüz zaman yine 350 dolar civarında tutacaktı.'' ifadelerini kullandı.

Geçer, doların baskı altında olduğundan 18 TL seviyesinde işlem gördüğünü belirtti. Buna rağmen 1 doların 20 gün içinde 24 TL olacağını vurguladı.


Geri Dön