Altın & Dolar

1 doların gerçek değeri ortaya çıktı! İşte doların asıl ederi...

IIF Eski Başekonomisti, doların gerçek değerini açıklayarak aslında 1 doların asıl değeri bu kadar diyerek rakam verdi. İşte doları asıl ederi

IIF Eski Başekonomisti, 1 doların gerçek değerini açıklayarak öenmli değerlendirmelerde bulundu. İşte doları asıl ederi...

1 DOLARIN GERÇEK DEĞERİ!

IIF eski başekonomisti Robin Brooks sosyal medya hesabından dolar kuru ile ilgili sosyal medya hesabından bir grafik paylaşarak doların asıl değerini açıkladı. Doların gerçekten ne kadar oldğunu aaçıklayan ekonomist yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Brooks Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türk Lirası'nın bir süredir güçlü şekilde tutulduğu ve yükselişine set çekildiğini belirtti. Doların gerçek değeri ile ilgili bir grafik paylaşan Brooks, piyasadaki değerlemeye göre 1 doların 25 liraya karşılık geldiğini açıkladı.

Brooks'un konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: ''Piyasalar Türk Lirası'nın yapay olarak güçlü tutulduğunu ve aşırı değerlendiğini düşünüyor. Bir fikir birliği bulmak zor, ancak çoğu kişi aşırı değerlemenin yüzde 20-25 civarında olduğunu düşünüyor, bu da neden paralel bir oranın var olduğunu açıklıyor. Birçok piyasadaki gerçeğe uygun değeri  25.00  TL civarında görüyor" dedi.

Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar kuru ne kadar oldu? Bugün dolar kuru yükseldi mi, düştü mü? İşte 1 Haziran 2023 dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM!

Dolar endeksi bugün güne değer artışlarıyla başladı. Dolar kuru diğer para birimleri karşısında değer kazanmaya başladı ve şu sıralar 104 bandında değerleniyor. Yatırımcılar dolar/TL kuru ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? Dolar kuru kaç lira? 1 Haziran 2023 dolar kuru kaç lira? 

Dolar/TL kuru alış fiyatı 20,98 TL'den alınıp, 21,139 TL'den satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 22,37liradan alınıp 22,59 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0687 bandında hareket ediyor.

Yarın ABD tarım dışı istihdam verileri açıklanacak. Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan bu verilere çevrildi. Veriler sonrasında dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip edilecek. 

Ne altın ne de dolar! Bu sene buna yatırım yapanlar servetine servet katacak! İslam Memiş net cevap verdi!

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

Dolar 22 TL olduğunda asgari ücret bu kadar olacak! İşte detaylar!