Ekonomi

Dolar için 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar ortaya atılıyor! İşte doların gerçek değeri! Herkes baksın

Milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar kuru için uzman isimlerden 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar gelmeye devam ediyor. İşte doların gerçek değeri. Herkes baksın... Yatırımcılar ''dolarne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar kaç lira olacak? Dolar düşer mi, yükselir mi?'' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor

Yatırımcılar ve dolar almak isteyenler doların ne kadar olacağını merak ediyor. Yatırımcılar ''dolarne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar kaç lira olacak? Dolar düşer mi, yükselir mi?'' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor.

Öte yandan doların yönü ile ilgili uzman isimlerden dolar yorumları gelmeye devam ediyor. ''Uzmanlara göre dolar 10 TL olacak, 40 TL olacak gibi yorumlar geliyor.'' Yatırımcılar ise gelen yorumlar karşısında kfası karışmış durumda. 

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar kuru yeni güne nasıl başladı? Dolar kuru ne kadar? Dolar kuru, yeni güne nasıl başladı? İşte 16 Ağustos Salı günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar…

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç TL? Dolar kaç lira oldu? Dolar bugün kaç lira? İşte doların geçek değeri....

DOLARIN GERÇEK DEĞERİ BUGÜN DOLAR NE KADAR?

Dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Alış fiyatı 18,04 TL, satış fiyatı 18,09 TL seviyesinde güne başladı. Dolar kuru bugün güne 0,10 yükselişle başladı.

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı...

MERKEZ BANKASI DOLAR BEKLENTİSİNİ AÇIKLADI

Katılımcıların cari yıl sonu döviz kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 18,99 TL iken, bu anket döneminde 19,65 TL olmuştur. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla 20,92 TL ve 22,03 TL olarak belirlendi.

PİYASALARDA SON DURUM

Bu hafta piyasalar için gözler Merkez Bankası’na çevrildi. Yılın 8. toplantısından sonra çıkacak olan karar merakla bekleniyor.

Yurt dışında ise Fed’in geçen ay gerçekleşen toplantısına ait tutanaklar bu haftanın yoğun veri gündeminde yer alacak. Euro Bölgesinde ise önemli veriler takip edilecek.

Dolar bugün ne kadar? 16 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

''Dolar düşecek 10 lira olacak'' diyenler için Selçuk Geçer ilk hedefi açıkladı! 19,50 TL hayırlı olsun...

Dolar hop oturup hop kalkıyor! Yastık altında doları olanlar dikkat! Son dakika dolar/TL 16 Ağustos 2022