Ekonomi

Yastık altında doları olanlar dikkat! Dolarda son durum: İlk gören kazançlı çıkacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yastık altında doları olanlar ilk gören kazançlı çıkacak hemen bakın bugün dolar ne kadar? Dolar almak isteyenler ve dolar bozdurmak isteyenler dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar almak isteyenler ve dolar bozdurmak isteyenler dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki bugün dolar ne kadar? Doalr kaç TL? Dolar kaç lira oldu? Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? İşte son dakika dolar kuru 29 Ağustos 2022...

Dolar/TL için geçtiğimiz hafta cuma günü kritik bir gündü. Fed Başkanı'nın vereceği mesajlar takip edildi ve dolar kuru 18,20 TL seviyesi ile zirveyi zorladı. 

Dolar bugün kaç TL? Dolar bugün ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 dolar/TL kuruDolar/TL 18,40’lık tarihi zirvesine sınırlı yükselişlerle her geçen gün daha da yaklaşırken piyasalarda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole konuşması, sonrasında dolar kuru yükselişe geçti.

Haftanın ilk işlem gününde dolar/TL kuru güne yükselişle başladı. Merkez Bankası'ndan dolar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası rezervleri 112,3 milyar dolar oldu. 

BUNU İLK GÖREN KAZANIR

Geçtiğmiz hafta piyasaların gözü Fed'e çevrildmişti. Küresel piyasalarda yatırımcılar, ABD Merkez Bankası’nın faiz artırımlarının ne kadar hızda devam edeceğine dair ipuçları için Jackson Hole toplantısı takip edilmiş, konuşma sonrasında dolar kuru yükselmeye başladı.

Yatırımcılar, Fed’in eylül ayında 75 baz puan faiz artırmasına yüzde 60 olasılık veriyorlar. Küresel piyasalarda dolar Eylül 2002 yılından  bu yana zirve olan 109.29 seviyesinin hemen altında seyretti. 

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti ve yukarı yönlü hareket ediyor.

DOLAR REZERVLERİ SON DAKİKA

Merkez Bankası'ndan dolar ile ilgili son dakika açıklama geldi. Dün Fed başkanı Powell'ın konuşmalarından sonra dolar/TL kuru yukarı yönlü hareketine devam etti.

Merkez Bankası rezervleri 112,3 milyar dolar oldu. Toplam rezervler 19 Ağustos haftasında bir önceki haftaya göre 1 milyar 488 milyon dolar azalış kaydetti.

19 ağustos itibarıyla Merkez Bankası brüt döviz rezervleri, 1 milyar 72 milyon dolar azalışla 71 milyar 488 milyon dolara kadar düştü. Brüt döviz rezervleri, 12 Ağustos tarihinde 72 milyar 560 milyon dolar seviyesindeydi.

Peki bugün dolar ne kadar? Dolar bugün kaç TL? Dolar kaç TL oldu? Dolarda son dakika neler oluyor? İşte 29 Ağustos 2022 dolar/TL kuru

 
DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA?

Dolar kuru bugün yurt içi piyasalarda milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar bugün uluslararası piyasalarda 0, yükseldi. 

Dolar/TL alış fiyatı bugün 18,20 TL, satış fiyatı ise 18,2 TL seviyesinde işlem görüyor.

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar 30 TL’yi aşacak! İşte o tarih

Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün 28 Ağustos Pazar ne oldu? İşte dolarda son durum!