Kent Haberleri

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin! Doların 19 TL seviyesinde suni oalrak tutıulmaya çalıştığını açıklayan ekonomit doların bırakılması halinde fırlayacağını açıkladı ve rakam verdi

Ekonomist Özgür Demirtaş 1 doların ne kadar olacağını açıkladı. Doların 19 TL seviyesinde suni oalrak tutıulmaya çalıştığını açıklayan ekonomit doların bırakılması halinde fırlayacağını açıkladı ve rakam verdi. 

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 DOLAR  BU KADAR OLACAK!

Ekonomist Özgür Demirtaş doların geleceği seviyeyi açıklayarak vatandaşları uyardı. Demirtaş:  Demirtaş, "Dolar şuan 19 seviyesinde suni olarak tutulmaya çalışılıyor. Halbuki şu an bırakılsa 24-25’li seviyelere gelecek" dedi.

Demirtaş doların suni olarak baskılandığını söyledi. İhracatçının ise bu durumdan rahatsız olduğunu dile getiren Özgür Demirtaş, ''Dolar/TL 1.5 seviyesinden saçma sapan Yanlış ekonomi politikası ile 13-15 liralara çıkınca enflasyon tetiklendi. Çalışan maliyetleri, hammadde maliyetleri fırladı'' ifadelerine yer verdi.  

DOLARDA SON DURUM! 16 NİSAN 2023 DOLAR/TL KURU

Dolar kurunda son durum merak ediliyor. Milyonlarca yatırımcı dolar kurundaki son dakika gelişmeleri merakla takip ediyor. Yurt içi piyasaların kapalı olmasından dolayı yurt dışı piyasalarda dolar kuru araştırılıyor. Dolar endeksi bugün 101,290 bandında hareket ediyor.

Vatandaşlar ise ''bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru şu dakikalarda 20,050 TL'den alınıp, 20,085 TL'den satılıyor. Euro/TL kuru ise 22,009 TL'den alınıp, 22,074 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0990 bandında değerleniyor.

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN?

Piyasalar merakla Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını bekliyor. ABD Merkez bankası (FED) faiz kararı toplantı günü belli oldu.  FED faiz kararı toplantısını 2-3 Mayıs tarihlerinde yapacak ve 3 Mayıs akşamı kritik faiz kararı resmen belli olacak. Banka yüzde 71 ihtimalle gelecek ay 25 baz puan faiz artışına gidecek.

Altın bir yükseldi pir yükseldi! Altın alıp satmak isteyenler acil bakın! 16 Nisan 2023 altın fiyatları

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi