Kent Haberleri

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Ons altın fiyatı 2 ayın dibinden toparlanırken gram altın fiyatı tekrar yükseldi. Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak! Altın alalım mı, altın fiyatları yükselir mi? sorusu merak edilirken,  uzman isimlerden açıklamalar geldi

Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın alalım mı, altın fiyatları yükselir mi? sorusu merak edilirken,  uzman isimlerden açıklamalar geldi. Ons altın fiyatı haftanın ilk işilme gününe yukarı yönlü başlarken, gram altın da ons altından aldığı destekle yükselişe geçti. Peki gram altın ne kadar olacak?

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

ALTIN CUMA GÜNÜ BÖYLE OLACAK!

Altın fiyatları 2023 kazançlarını geri kzanamaya başladı. Bu hafta piyasaları bekleyen 2 kritik gelişme var. 

Cuma günü açıklanacak olan ABD Şubat ayı istihdam raporu ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Çarşamba günü Kongre'de vereceği açıklamalar takip edilecek.

Uzmanlara göre altın fiyatlarının cuma gününe kadar dalgalanması bekleniyor. Piyasaların cuma gününe kadar dalgalı bir seyir izlemesi beklenirken cuma günü dolarda düşüş bekleniyor. Dolardaki bu düşüş altın fiyatlarına olumlu yansıyacak. Uzmanlara göre doların değer kaybetmesi altın fiyatlarını yükseletecek. 

Gram altın bugün 1151 lira seviyesinde işlem görüyor. Cuma günü altın fiyatlarının yükselişe geçmesi bekleniyor ve gram altında 1160 lira seviyelerinin görülmesi bekleniyor. 

TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAYACAK!

Altın fiyatları haftanın ilk işilem gününe yukarı yönlü başladı. Altın fiyatlarına yönelik önemli değelrendirmelerde bulunan uzmanlar, yükselişin 1870 seviyelerinin daha yukarısına devam etmesini beklemediklerini dile getirdi.

Altının bu seviyelere çıkması halinde tekrar aşağı yönlü bir düzeltme gelmesi bekleniyor.  Altın fiyatlarında şuan için “1805 dolar seviyeleri alım için, 1870 dolar seviyeleri satım için uygun görünüyor” denildi.

Kıdemli piyasa analisti Edward Moya, “Fed Başkanı Powell şahin senaryoya sadık kalırsa ve Ocak ayına yönelik büyük bir aşağı yönlü revizyon ve Şubat ayında güçlü bir istihdam artışı görmezsek, altın bu haftaki rallisinin uçup gittiğini görebilir. Powell, zirvenin yerleşmeye yakın olduğu konusunda iyimserlik sağlarsa, altın fırlayabilir” dedi.

Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan acil baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları

Doların geleceği pik seviye resmen belli oldu! Elinde dolar olanlar çabuk harekete geçsin!