Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarının yarın ne kadar olacağı belli oldu! Herkes bu kararı bekliyor

Piyasaların merakla beklediği kritik karar yarın belli olacak. Karar öncesinde gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı belli olmaya başladı.Piyasaların merakla beklediği FED faiz kararı yarın açıklanması bekleniyor

Kritik kararın gerçekleşmesine bir son kaldı. Piyasaların merakla beklediği FED faiz kararı yarın açıklanması bekleniyor. Karar sonrasında gümüş fiyatlarının yönü tamamen belli olacak. 

FED faiz kararının açıklanması ile dolar kuru başta olmak üzere kıymetli metaller ve emtia fiyatlarının yönü belli olacak. 

Yarın FED'in 75 baz puan artışı yapması bekleniyor. Bu faiz kararı sonrasında doların yükselişe geçmesi öngörülüyor.

Doların yükselişi ile ise kıymetli metaller üzerindeki baskı artacak. Uzmanlara göre dolar altın ve gümüş gibi kıymetli metaller üzerinde büyük baskıya neden olacak ve ardından altın ve gümüş değer kaybedecek. 

 

KRİTİK KARAR YARIN...

Yarın Jerome Powell tarafındanj FED faiz kararı açıklanacak. ABD Merkez Bankası faiz kararını 75 baz puan artırması bekleniyor. Piyasaların heyecanla beklediği karar sonrasından altın, dolar euro ve gümüş fiyatlarının yönü belli olacak. Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan faiz kararında.

GÜMÜŞ FİYATLARI YARIN...

Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş onds fiyatı bugün 19,47 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı ise 11,50 TL, satış fiyatı ise 12,03 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Gümüş fiyatları bugün faiz kararı öncesi düşüşe geçti. Gümüş fiyatları  bugün yüzde 0,68 değer kaybetti. Uzmanlara göre gümüş fi,yatları yarın buseviyelerinde altına düşmesini bekliyor. Yarın gümüş fiyatlarında aşağı yönlü bir hareket bekleniyor. 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını merak eden milyonlarca kişi gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatları düşecek mi,  yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? sorularınınn yanıtlarını araştırıyor. 

Gümüş ons fiyatı dün 19,32 dolardan güne başlarken bugün 19,44 dolardan işlem görüyor. Gümüş gram altış fiyatı şu dakikalarda  11,48 TL, satış fiyatı ise 12,01 TL seviyesinde değerleniyor. 

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş altını solladı! Gümüşte son dakika gelişmesi 19 Eylül 2022!