03 / 05 / 2024

1 Euro'su bile olanlar dikkat! Euro/TL yükseliyor, gören inanamıyor! İşte 17 Temmuz 2022 güncel euro kuru...

1 Euro'su bile olanlar dikkat! Euro/TL yükseliyor, gören inanamıyor! İşte 17 Temmuz 2022 güncel euro kuru...

Euro kurundaki yükseliş yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından izlenirken, 'Euro yükseldi mi?, 1 Euro bugün kaç lira?, Euro düştü mü?' sorularının yanıtları da araştırılıyor. Peki Euro bugün kaç lira? 1 Euro bugün kaç TL? Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru 17 Temmuz 2



Geçtiğimiz hafta Euro/dolar paritesinin eşitlenmesinin ardından, Euro kuru en çok araştırılan gündem maddelerinden oldu. 12 Temmuz tarihinde Euro/dolar paritesi en düşük seviyesini kaydetti ve 1 Euro 1 dolara eşitlendi. 

Euro kuru, bu gelişmenin ardından yurt içi piyasalarda da yakından takip edilmeye başlandı. Euro kuru geçtiğimiz hafta yükselişini sürdürdü. Yukarı yönlü hareket eden Euro'daki son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. 

1 Euro su bile olanlar dikkat! Euro/TL yükseliyor, gören inanamıyor! İşte 17 Temmuz 2022 güncel euro kuru... 

Döviz kurları, ABD enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından değerlendi Euro 15 Temmuz Cuma günü, 0.33 yükseliş gösterdi. 

Peki Euro bugün kaç lira? 1 Euro bugün kaç TL? Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru 17 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön