06 / 05 / 2024

1 Eylül 2021 altın fiyatları!

1 Eylül 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatların yani haftanın üçüncü işlem gününde aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Gram altın bugün 485 liradan satışa sunuluyor.



Altın fiyatları, altın almak isteyen ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın Eylül ayına durağan bir eşkilde giriş yaptı. Ons altının yükselmesine rağmen dolar kurundaki düşüş iç piyasadaki altın fiyatlarının artışına engel oluyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın piyasası  Ons altında yaşanan olumlu gelişmelere rağmen altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. İşte 1 Eylül 2021 altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Eylül ayının ilk işlem gününde gram altın 485 liradan satışa sunuluyor. Son dönemde dolarda yaşanan 40 kuruşluk düşüş altının gramı 500 liraya çıkmasına engel oldu. 

1 Eylül 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Düğün sezonun açılması ve yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen altın çeşitlerinden biri olan çeyrek altın bugün 789 liradan geri alınırken 801 liradan da satışa çıkarılıyor. 

1 Eylül 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını ise eylül ayının ilk işlem gününde 3 bin 140 liradan alınırken 3 bin 192 liradan sAtışa sunuluyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön