22 / 07 / 2024

1 gram bile altını olanlar sakın satmasın! O tarihte yer yerinden oynayacak!

1 gram bile altını olanlar sakın satmasın! O tarihte yer yerinden oynayacak!

​​​​​​​Altın fiyatları hakkında herkesin beklediği bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda gram altının çıkacağı seviyeler paylaşıldı. Bu yüzden vatandaşlara altını olan varsa satmaması uyarısı yapıldı. İşte detaylar...




İŞTE ERGEZEN TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Ünlü ekonomist Ergezen, vatandaşları uyararak alım fırsatını açıklarken, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ergezen açıklamalarında şunları söyledi:

"Altının alım seviyesini takip edin. Ons altında gerçek yükselişi asıl 2023’ün 2’inci döneminde göreceğiz. Faiz indirimlerinin konuşulmaya başladığı ve tartışıldığı dönemde rekora ulaşılacağını tahmin ediyorum. Özellikle 2022 yılına oranla bu senenin altın yatırımcıları tarafından parlak bir döneme girildiği ifade ediliyor. Merkez Bankası’nın beklenmeyen faiz artırımı kararı Ons altını baskılamıştı. Özellikle 2022 yılı başlangıcında Rusya ve Ukrayna’nın savaş süreci faiz artırımıyla birleşerek düşüş trendini tetikledi.”

1 gram bile altını olanlar sakın satmasın! O tarihte yer yerinden oynayacak!

1.800 SEVİYELERİNE KADAR ULAŞTI

Ergezen, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bu trend bozuluyor. 2022’nin ekim ayı itibariyle Merkez Bankası politikasında değişiklik yaşandı. FED faiz artırımında “hızı yavaşlatacağım” diye söyledikten sonra süreç daha da başkalaştı. 2023 için faiz artırımının duraklama noktasına geleceğinin söylenmesi 2023 yılı girişinde Ons altındaki hızlı yükselişi ve rekor seviyeleri tetikledi. Ons 1.620 seviyelerindeyken aniden 1.800 seviyelerine kadar ulaştı"

Aile Bakanlığı’ndan müjde üstüne müjde! 2023 e-devlet 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

2023 yılı Aile Bakanlığı sosyal destek programları belli oldu! İşte 50'ye yakın sosyal destek ödemesi

1 kilo eti indirimli alabilmek için kuyruk oluştu! İşte duyanın kuyruk oluşturduğu Et ve Süt Kurumu fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön